Η αποστολή της Ισπανίας για το EURO 2012

Με σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί η Ισπανία στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας για το Euro 2012, ωστόσο οι «φούριας ρόχας» προβάλλουν και πάλι ως ένα από τα φαβορί για την διατήρηση των κεκτημένων τους από την προηγούμενη διοργάνωση του 2008...
Ο εκλέκτορας της Ισπανίας Βιθέντε Ντελ Μπόσκε άφησε εκτός αποστολής όπως άλλωστε αναμένονταν τον Κάρλες Πουγιόλ και τον Νταβίντ Βίγια που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ απέκλεισε τον φορμαρισμένο το τελευταίο διάστημα Ρομπέρτο Σολδάδο και στη θέση του πήρε τον επιθετικό της Σεβίλλης Αλβάρο Νεγρέδο. Οι «φούριας ρόχας» θα αντιμετωπίσουν στον Γ' όμιλο τις Ιταλία, Ιρλανδία και Κρατία.
Η 23αδα της Ισπανίας:
Τερματοφύλακες: Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης), Βαλντές (Μπαρτσελόνα), Ρέινα (Λίβερπουλ)
Αμυντικοί: Αρμπελόα (Ρεάλ Μαδρίτης), Χουανφράν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Αλμπιόλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Μαρτίνεθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Άλμπα (Βαλένθια)
Μέσοι: Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Αλόνσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Καθόρλα (Μάλαγα), Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Μάτα (Τσέλσι), Φάμπρεγας (Μπαρτσελόνα), Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Νάβας (Σεβίλλη)
Επιθετικοί: Γιορέντε (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Τόρες (Τσέλσι) και Νεγρέδο (Σεβίλλη)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...