«Μποϊκοτάζ» των Άγγλων στο Euro!

Κανένας πολιτικός εκπρόσωπος της Αγγλίας δεν πρόκειται να παραστεί στους αγώνες της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα γήπεδα της Ουκρανίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της χώρας...


Η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο βρίσκεται στην φυλακή, εκτίοντας ποινή επτά ετών με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας. Η καταδίκη της πρώην «ισχυρής» γυναίκας της χώρας δεν ήλθε κάτω από τις διαφανέστερες διαδικασίες, ενώ και οι συνθήκες κράτησης της δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Η αγγλική Κυβέρνηση κάνει λόγο για "επιλεκτική δικαιοσύνη" και με αυτόν τον τρόπο αποφάσισε να εκφράσει τη διαμαρτυρία της.

«Η κυβέρνηση της Αγγλίας υποστηρίζει πλήρως τη συμμετοχή της εθνικής ομάδας στο Euro 2012. Ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι ένα απόλυτα επιτυχημένο τουρνουά για την ομάδα μας, αλλά και για τους ανθρώπους στην Ουκρανία και της Πολωνίας. Κανένα πολιτικό πρόσωπο δεν θα παραστεί στην φάση των ομίλων, ενώ υπό εξέταση βρίσκεται το ενδεχόμενο να δώσουν το "παρών" στα τελευταία στάδια της διοργάνωσης», αναφέρει η ανακοίνωση του «Foreign Office».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...