Η αποστολή της Ουκρανίας για το EURO 2012

Έλλειψη έμπειρων τερματοφυλάκων αντιμετωπίζει η Ουκρανία που με την Πολωνία θα διοργανώσουν από κοινού τη φετινή διοργάνωση του EURO, ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Όλεγκ Μπλαχίν πιστεύει στο «νέο..
αίμα». Ο «τσάρος» ανακοίνωσε τους 23 παίχτες που θα έχει στη διάθεση του καθώς από την προεπιλογή «έκοψε» τον τερματοφύλακα Ολεξάντρ Μπαντούρα, τον αμυντικό Βιτάλι Μάντζιουκ και τον μέσο Τάρας Στεπανένκο.
Η Ουκρανία ετοιμάζεται για την τελική φάση του EURO έχοντας έλλειψη σε έμπειρους τερματοφύλακες. Και αυτό γιατί ο Ολεξάντρ Σοβκόβσκι, ο οποίος εθεωρείτο η πρώτη επιλογή για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, τέθηκε «νοκ άουτ», λόγω τραυματισμού στον ώμο, ο Αντρέι Ντίκαν υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο σε αγώνα του ρωσικού πρωταθλήματος, ενώ ο Ολεκσάντρ Ρίμπκα τιμωρήθηκε με αποκλεισμό για χρήση απαγορευμένης διουρητικής ουσίας. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο τερματοφύλακας της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Άντρι Πιάτοφ, ο οποίος έχει 24 συμμετοχές στην εθνική, αναμένεται να είναι η πρώτη επιλογή του Μπλαχίν.
Η στο πλαίσιο του Δ΄ ομίλου του EURO 2012 θα αντιμετωπίσει τις Σουηδία, Αγγλία και Γαλλία.
Η τελική 23άδα της Ουκρανίας:
Τερματοφύλακες: Άντρι Πιάτοφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ολεκσάντρ Γκοριάινοφ (Μέταλιστ Χάρκιβ), Μαξίμ Κόβαλ (Ντιναμό Κιέβου).
Αμυντικοί: Ολεκσάντρ Κούτσερ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Γιάροσλαβ Ρακίτσκι (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Βιάτσεσλαβ Σέβτσουκ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Γέβχεν Χατσερίντι (Ντιναμό Κιέβου), Τάρας Μίχαλικ (Ντιναμό Κιέβου), Γέβχεν Σέλιν (Βόρσκλα Πόλταβα), Μπόχνταν Μπούτκο (Ιλίτσιβετς Μάριουπολ).
Μέσοι: Ολεξάντρ Αλίγεφ (Ντιναμό Κιέβου), Ντένις Γκάρμας (Ντιναμό Κιέβου), Όλεχ Γκούσεφ (Ντιναμό Κιέβου), Άντρι Γιαρμολένκο (Ντιναμό Κιέβου), Γέβχεν Κονοπλιάνκα (Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ), Ρουσλάν Ρόταν (Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ), Σέρχι Ναζαρένκο (Ταβρίγια Σιμφερόπολ), Ανατόλι Τίμοσουκ (Μπάγερν Μονάχου).
Επιθετικοί: Αρτέμ Μιλέβσκι (Ντιναμό Κιέβου), Άντρι Σεβτσένκο (Ντιναμό Κιέβου), Μάρκο Ντέβιτς (Μέταλιστ Χάρκιβ), Άντρι Βορονίν (Ντιναμό Μόσχας), Γέβχεν Σελέζνιοφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...