Euro 2012 Τραπατόνι: "Κλειδί το ματς με την Κροατία"

Ο Τζιοβάνι Τραπατόνι πιστεύει ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την Κροατία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό της πορείας της Ιρλανδίας στο ΕURO.
Η Ιρλανδία είναι το αουτσάιντερ του τρίτου ομίλου με αντιπάλους τις Κροατία, Ισπανία και Ιταλία. Οι παίκτες του Τζιοβάνι Τραπατόνι αντιμετωπίζουν με συγκρατημένη αισιοδοξία την συμμετοχή τους στην διοργάνωση..


Ειδικότερα ο Ιταλός προπονητής θεωρεί ότι το πρώτο ματς με αντίπαλο την Κροατία θα κρίνει πολλά για την ομάδα του.
"Τα πρώτα 90 λεπτά θα έχουν σημαντική επιρροή όσον αφορά την συμμετοχή μας στο EURO. Η πνευματική δύναμη, η πειθαρχία και η αποφασιστικότητα είναι τα όπλα μας απέναντι στην τεχνική υπεροχή των υπολοίπων ομάδων", ήταν τα πρώτα λόγια του Τραπατόνι στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ.

Αναλύοντας το στυλ ποδοσφαίρου της Ιρλανδίας, τόνισε: "Έχουμε το δικό μας στυλ ποδοσφαίρου. Δεν είμαστε ομάδα από την Λατινική Αμερική ούτε ανώτερη από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου στην τεχνική κατάρτιση.

Είμαστε ομάδα με τα δικά της χαρακτηριστικά. Δεν έχουμε πολλούς τεχνίτες παίκτες αλλά παίκτες που τους αρέσει το ομαδικό παιχνίδι".

Για τον αγώνα με την Κροατία τόνισε: "Έχω δει την Κροατία πολλές φορές και έχουμε παίξει εναντίον τους σε φιλικό παιχνίδι. Διαθέτει περισσότερους δημιουργικούς παίκτες από εμάς. Με αντιπάλους την Βραζιλία και την Γαλλία δείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε δημιουργικούς παίκτες και να τους φέρουμε σε δυσκολία".
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...