Την Πέμπτη 14 Ιουνίου Hanna Hansen & Marie Claire στο «Ακρωτήρι»

Η μουσική ομάδα Astronauts εγκαινιάζει τα μεγαλύτερα parties της χώρας, τη νύχτα της 14ης Ιουνίου, στο γνωστό spot της Αθήνας, το «Ακρωτήρι»...

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε μέχρι τώρα για parties! Οι Astronauts και το MTV Greece έρχονται για να απογειώσουν το αθηναϊκό μεταμεσονύχτιο σκηνικό με shows διεθνών προδιαγραφών. Led, lasers και τα πλέον hi-tech οπτικά εφέ θα μεταμορφώσουν το αγαπημένο club-restaurant στον απόλυτο fun χώρο! Την κορδέλα κόβει λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, 14 Ιουνίου, η καλλονή Marie Claire, μοντέλο της «Vogue»..
που πέρασε με τεράστια επιτυχία από τις πασαρέλες και τα editorials μόδας. Η Marie Claire αποκαλείται «νεράιδα της house» και ζητείται να παίξει μουσική στα πάρτι με κομμάτια από Rihanna, Jay J, Puff Duddy, Bruno Mars, Katy Perry. Εχει παίξει στα πλέον ακριβοθώρητα-ελίτ clubs του κόσμου, ενώ είναι host dj σε top clubs του Λονδίνου.
Tην κονσόλα στο «Ακρωτήρι» θα «δονήσει» το ίδιο βράδυ και η κατάξανθη καλλονή Hanna Hansen από την Κολωνία, που το 2007 είχε επιλεγεί ως η «ωραιότερη Γερμανίδα», η οποία κρατά τα σκήπτρα στο djing στη «χώρα της μπίρας». Η Hanna έγινε γνωστή από διεθνή catwalks (Παρίσι, Βερολίνο) και ως μούσα κολοσσών της μόδας (Hugo Boss, Escada κ.ά.). Κατέληξε στα decks για να μυεί τους αθεράπευτους fans της στον δικό της μουσικό μικρόκοσμο στήνοντας ανεπανάληπτα dj sets! Οι δύο διεθνείς θεές του djing και της πασαρέλας θα παίξουν και back 2 back, δυναμιτίζοντας απολαυστικά το βράδυ της 14ης Ιουνίου, ενώ το happening θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο, με την ομάδα της γνωστής εφοπλίστριας-χορεύτριας Λουκίας Λαιμού! Το warming up της ξέφρενης βραδιάς αναλαμβάνει ο dj Skinny. Ο γνωστός Καβαλιώτης dj, ή, όπως αποκαλείται, ο «μποέμ τύπος του Βορρά» -κατά κόσμον Δαμιανός Βασιλείου- ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά από το ’97 κι έχει μοιραστεί τα decks με djs όπως Carl Cox, Dave Seaman, Moschic,16bit Lolitas, James Holden, Kevin Yost κ.ά.

Τις επόμενες 20 Πέμπτες, λοιπόν, ένα είναι το σύνθημα: Astronauts στο «Ακρωτήρι», με Τιτάνες των dexx και της διεθνούς μουσικής σκηνής! Join the club, οι εκπλήξεις θα είναι απανωτές... Let’s get started! 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...