Συμβαίνουν ες Παρισίους Οι γυναικείοι μπελάδες του Ολάντ.

Η ανύμφευτη "Πρώτη Κυρία" της Γαλλίας υψώνει ...ανάστημα αποδεικνύοντας ότι δεν ειναι το φερέφωνο του συντρόφου της!..

Κάνοντας την δική της "ανταρσία" εν όψει του δεύτερου γύρου των βουλευτικών εκλογών, η Βαλερί Τριερβιλέρ εξέφρασε την υποστήριξή της στον Σοσιαλιστή υποψήφιο Ολιβέ Φαλόρνι , αντίπαλο της "βαρόνης των Σοσιαλιστών" , Σεγκολέν Ρουαγιάλ...

Οι δύο Σοσιαλιστές κατεβαίνουν στην ίδια εκλογική περιφέρεια στην πόλη Λα Ροσέλ , και αν κρίνουμε από τον πρώτο γύρο (10 Ιουνίου), ο αγώνας την προσεχή Κυριακή θα είναι σκληρός. Με διαφορά μόλις τριών μονάδων , η Σεγκολέν προηγήθηκε στον πρώτο γύρο του Φιλίπ κάνοντας τους Σοσιαλιστές να ιδρώνουν .

Ακόμα και ο ίδιος ο ένοικος των Ηλυσίων ζήτησε εμμέσως την αποχώρηση του Φαλορνί από τον δεύτερο γύρο δηλώνοντας ότι θα στηρίξει την Σγκολέν προκειμένου η πρώην σύντροφός του να κάνει... περίπατο στις 17 Ιουνίου.

Εκτός από τον Ολάντ και η θυγατέρα του Ζακ Ντελόρ , ηγενική γραμματέας του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Μαρτίν Ομπρί αλλά και η υπουργός Ισότητας, σεσίλ Ντιφλό, ζήτησαν από τον Φαλορνί να την... κάνει με ελαφρά πηδηματάκια όμως ο 40χρονος Σοσιαλιστής έχει ...στυλώσει τα πόδια.

Λίγες ώρες αφότου ο Φρανσουά Ολάντ δήλωσε ότι ψηφίζει δαγκωτό Σερκολέν για τον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών , η σύντροφός του , μέσω του Twitter, δίνει θάρρος στον Ολιβέ και του ζητά να μην παρατήσει τον αγώνα καθώς επί χρόνια βρισκόταν στο πλευρό των πολιτών της πόλης Λα Ροσέλ εκεί , δηλαδή που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους το βαρύ πυροβολικό των Σοσιαλιστών, Σεγκολέν Ρουαγιάλ και ο Ολιβιέ Φαλορνί..

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...