EURO.2012 Οι Τσέχοι στηρίζουν πολλά στο Ρέζεκ

Ο Γιαν Ρέζεκ  είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο Κυπριακό πρωτάθλημα και θα λάβει μέρος στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα αρχίσει την Παρασκευή στην Πολωνία και στην Ουκρανία.
Ο 30χρόνος (05/05/1982) επιθετικός της Ανόρθωσης όπως είναι γνωστό έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Τσεχίας και έχει καλές πιθανότητες να είναι βασικός στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του...

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Τσεχίας Μίχαλ Μπίλεκ στηρίζει πολλά στον επιθετικό της Ανόρθωσης και μάλιστα, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας (01/06 με την Ουγγαρία), τον συμπεριέλαβε στο αρχικό σχήμα.
Ο Ρέζεκ αποκτήθηκε από την Ανόρθωση πέρσι το καλοκαίρι με υποσχετική μεταγραφή από την Βικτόρια Πλζεν Τσεχίας. Με την Ανόρθωση αγωνίστηκε σε 26 αγώνες στο πρωτάθλημα και πέτυχε 7 τέρματα. Σκόραρε και μια φορά στη διοργάνωση του Κυπέλλου Coca-Cola και συγκεκριμένα στον αγώνα με τον ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας.
Με την Εθνική Τσεχίας ο Ρέζεκ έπαιξε πέντε φορές στην προκριματικό όμιλο του EURO 2012 και σκόραρε δύο φορές, κόντρα στη Λιθουανία. Συνολικά με την Εθνική ομάδα της χώρας του μετρά 12 συμμετοχές και τρία τέρματα.

Η Τσεχία συμμετέχει στον πρώτο όμιλο της τελικής φάσης με αντιπάλους την Πολωνία, την Ελλάδα και τη Ρωσία.

Το πρόγραμμα της Τσεχίας στο EURO 2012:

1η αγωνιστική (8 Ιουνίου)

21:45 Ρωσία-Τσεχία

2η αγωνιστική (12 Ιουνίου)
19:00 Ελλάδα-Τσεχία
3η αγωνιστική (16 Ιουνίου)
21:45 Τσεχία-Πολωνία
PHGH

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...