ART APART free camping FESTIVAL..6 - 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 - ΠΑΤΡΑ - ΠΛΑΖ ΕΟΤ

6 - 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 - ΠΑΤΡΑ - ΠΛΑΖ ΕΟΤ
Το Art Apart Festival είναι το επόμενο μεγάλο event που διοργανώνεται από το Art Apart, ένα μουσικό και καλλιτεχνικό Φεστιβάλ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα..
τον Ιούλιο του 2012 και το οποίο στοχεύει να φέρει σε επαφή και να προωθήσει μουσικά σχήματα καθώς και καλλιτέχνες που ασχολούνται με την ζωγραφική, την γλυπτική, την φωτογραφία, το comics και το graffiti.
Μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες από κάθε ηλικία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο κομμάτι του διαγωνισμού με τον τίτλο “ Art Apart Festival” ενώ το κομμάτι του διαγωνισμού με τον τίτλο Art Apart School είναι ανοιχτό σε σχολικά group (τουλάχιστον δύο μέλη του group πρέπει να είναι μαθητές Λυκείου) καθώς και σε νέους καλλιτέχνες που είναι μαθητές Λυκείου. Από το 2012 το Art Apart Festival διοργανώνεται επίσης στην Αγγλία, Ιταλία και Πολωνία ενώ παράλληλα συζητείται η πιθανότητα να πραγματοποιηθεί επίσης στο Βέλγιο, Ισπανία, Πορτογαλία, Αμερική και Αυστραλία.
Ο διεθνής χαρακτήρας του Art Apart Festival δίνει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να προβληθεί η δουλειά τους και εκτός συνόρων ενώ παράλληλα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την διοργάνωση Διεθνών Φεστιβάλ τα οποία θα φιλοξενούν επιλεγμένα group και νέους εικαστικούς καλλιτέχνες από όλες τις χώρες που συμμετέχουν στον θεσμό καθώς επίσης και την κυκλοφορία CD και καταλόγων με τις δημιουργίες αυτών των καλλιτεχνών.
Το ART APART μέσω του δημιουργού του αποτελεί την συνέχεια μεγάλων event που έχουν διοργανωθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό με την μουσική και την Τέχνη να αποτελούν πάντα τον κεντρικό άξονα.
.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...