Ούτε οι πιο οργανωμένοι χασισοκαλλιεργητές δεν θα μπορούσαν να φυτέψουν τόσο μεγάλες φυτείες

ΜΙΚΡΕΣ  ΑΤΑΞΙΕΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ούτε οι πιο οργανωμένοι χασισοκαλλιεργητές δεν θα μπορούσαν να φυτέψουν τόσο μεγάλες φυτείες, όσο αυτές  που δημιουργεί μόνη της η φύση στις γεμάτες υγρασίες  περιοχές δίπλα στις όχθες του ποταμού Νέστου! Όπως κάθε  χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και  φέτος στην ευρύτερη περιοχή  ανακαλύπτονται τεραστίων διαστάσεων  αυτοφυείς χασισοφυτείες...

Η τελευταία,  που εντόπισαν αστυνομικοί σε μια αγροτική περιοχή στο Μοναστηράκι Καβάλας, αποτελούνταν ούτε λίγο ούτε πολύ από 488 αυτοφυή χαμόδεντρα που είχαν ύψος από 0,4ο εκατοστά ως 2,30 μέτρα! Οι αστυνομικοί του τμήματος Χρυσούπολης τα ξερίζωσαν, τα κατέσχεσαν και υπέβαλαν τη σχετική δικογραφία στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.
Μια μικρότερη αλλά όχι ευκαταφρόνητη χασισοφυτεία, δημιουργήθηκε από ανθρώπινο χέρι και μάλιστα γυναικείο στη Νέα Βύσσα της Ορεστιάδας! Την διατηρούσε στο σπίτι της μια 38χρονη γυναίκα και αποτελούνταν από 37 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,30 εκατοστών ως 1,60 μέτρου. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφάλειας Ορεστιάδας που ανακάλυψαν τη φυτεία, κατέσχεσαν στο σπίτι της γυναίκας τέσσερις συσκευασίες με 47,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και άλλη μία με σπόρους κάνναβης βάρους 0,60 γραμμαρίων. Η 38χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.
Απίστευτο  θράσος είχε ένας 34χρονος Έλληνας χασισοκαλλιεργητής, αφού είχε φτιάξει μια αρκετά μεγάλη φυτεία μέσα στο σπίτι του στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου! Οι αστυνομικοί που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα, ανακάλυψαν ότι η αυλή ήταν γεμάτη από 29 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης και τον συνέλαβαν για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.
Εκτός από  καύσιμα πωλούσε και χασίς  δικής του παραγωγής ένας 49χρονος βενζινοπώλης που συνελήφθη σε περιοχή των Τρικάλων! Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 95 γραμμαρίων, ερεύνησαν με εκπαιδευμένο σκύλο την περιοχή πίσω από το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρεί και ανακάλυψαν μια χασισοφυτεία με δέκα δενδρύλλια ινδικής κάνναβης!
Την ατομική  του χασισοφυτεία καλλιεργούσε  μέσα στο περιφραγμένο κτήμα του στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής ένας 45χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ιερισσού. Κατά την έρευνα στο κτήμα, βρέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,70 εκατοστών ως 2,60 μέτρων και ο καλλιεργητής θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.
PHGH

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...