Βραζιλία Οι κρατούμενοι σε φυλακή της Santa Rita Πεντάλ μονοπάτι γιά την ελευθερία

Οι κρατούμενοι σε φυλακή της Βραζιλίας με το πέρασμα του χρόνου μπορούν να μετατρέπουν τις ποινές τους με το να γίνουν πηγές ζωής της πράσινης ενέργειας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν πεντάλ  σε ένα ποδήλατο συνδεδεμένο με μια γεννήτρια ρεύματος.
Για κάθε 16 ώρες πετάλι τους τροφίμους της Santa Rita δεν Sapucaí φυλακή η ποινές τους έχουν μειωθεί κατά μία ημέρα, σύμφωνα με μια έκθεση Jornal Nacional ..

Οι γεννήτριες οι κρατούμενοι θέσει σε κίνηση τις μπαταρίες χρέωση, οι οποίες λαμβάνονται στο κέντρο της πόλης στην εξουσία κάποιου από τα φώτα του δρόμου. Τα δύο ποδήλατα που έχουν εγκατασταθεί στη φυλακή είναι αρκετά για να ανάψουν έξι βολβούς.
Ο λόγος πίσω από την προσφορά δεν είναι να επωφεληθούν από την ελεύθερη εργασία, ωστόσο. Αντίθετα, έχει ως στόχο να δώσει ένα κίνητρο για τροφίμους να τους κρατήσει σε καλή κατάσταση, λέει ο δικαστής της πόλης Χοσέ Ενρίκε Mallmann, ο οποίος εισήγαγε την ιδέα.
Στην αρχή οι κρατούμενοι ήταν μάλλον επιφυλακτικοί για την προοπτική των πεντάλ για την ελευθερία, αλλά αργότερα κέρδισε τον ενθουσιασμό τους. Η φυλακή σχεδιάζει να εγκαταστήσει οκτώ ποδήλατα για να ανταποκριθεί στη ζήτηση για τη χρήση τους.

Legwork δεν είναι ο μόνος τρόπος Βραζιλίας τροφίμους να μειωθεί ο χρόνος κράτησης στή   φυλακή νωρίτερα. Σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, οι κρατούμενοι σε τέσσερις φυλακές έχουν την ευκαιρία να μειωθεί  του χρόνου από τις ποινές τους με την ανάγνωση βιβλίων και γράφοντας δοκίμια πάνω τους.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...