Το σούπερ μοντέλο που χαίρεται η Γκάγκα στο κρεβάτι της..


Είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του οσκαρικού φαβορί της Κάθριν Μπίγκελοου (τη θυμάσαι από το Hurt Locker) Zero Dark Thirty το οποίο ψηφίστηκε καλύτερη ταινία της χρονιάς από National Board of Review, κολάζει τις γυναίκες όταν δείχνει τα six pack του στην τηλεοπτική σειρά Chicago Fire, περνάει που και που από πασαρέλες και είναι ο επίσημος αγαπημένος της Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga)..


Ο βασανιστικά ωραίος Τέιλορ Κίνεϊ (Taylor Kinney) άρχισε να γίνεται γνωστός πριν δύο χρόνια από τις σειρές Fashion House και το Trauma και τον έμαθαν όλοι από το βίντεο κλιπ της Γκάγκα, You and I όπου και ερωτεύτηκαν και συνεχίζουν να είναι ζευγάρι μέχρι και σήμερα.

«Η μαμά μου θέλει να παντρευτώ και να γίνω πατέρας φυσικά. Γνώρισε τη Γκάγκα γιατί είμαστε μαζί αρκετό καιρό και είμαι πολύ χαρούμενος μέσα σ' αυτή τη σχέση. Νιώθω πολύ τυχερός". δήλωσε το 31χρονο μοντέλο και ηθοποιός για τη Mother Monster απογοητεύοντας ττο γυναικείο κοινό του και προσθεσε πως η κοπέλα του δουλεύει πολύ σκληρά, είναι πολύ δυνατή και αποτελεί πηγή έμπνευσης. Μάλιστα. Όλα αυτά βέβαια δε σ' εμποδίζουν απ το να τον θαυμάσεις σε όλες αυτές τις φωτογραφίες παραπάνω…

Κ.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...