Απέσυραν την Κέσα από τα ραδιόφωνα, Κονέκτικατ WDAQ

«Young hearts, out our minds, Runnin like we outta time, Wild childs, lookin' good, Livin hard just like we should». Η Κέσα (Kesha) έβγαλε το λάθος κομμάτι τη λάθος εποχή και παρ' όλο που το νόημα του παραπέμπει αλλού, οι δύο λέξεις του τίτλου αυτές τις μέρες συνδέονται με ένα απίστευτα τραγικό περιστατικό.

Την προηγούμενη Παρασκευή, ο 20χρονος Άνταμ Λάτζα(Adam Lanza) δολοφόνησε τη μητέρα του, κατευθύνθηκε οπλισμένος στο δημοτικό σχολείο Newtown και σκότωσε 20 παιδιά 5 έως δέκα ετών κι έξι ενήλικες και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο ραδιοφωνικός σταθμός του Κονέκτικατ WDAQ ο οποίος βρίσκεται κοντά στο σχολείο ανακοίνωσε πως δε θα ξαναπαίξουν ποτέ το καινούριο κομμάτι της 25χρονης τραγουδίστριας, "Die Young" γιατί θα θυμίζει πάντα το χαμό των μικρών παιδιών, κάτι που έκαναν κι άλλοι σταθμοί.

"Διαφωνούσα σε κάποια πράγαμτα για το "Die Young" γι αυτό το λόγο. Δεν ήθλε να τραγουδήσω αυτούς τους στίχους και με ανάγκασαν" έγραψε στο twitter η Κέσα ύστερα από την απόφαση των fm να μην το ξαναβάλουν στις playlists τους.

Σύμφωνα με το TMZ, πριν ο Λέτζα σκορπίσει όλο αυτό τον τρόμο, το "Die Young" ήταν στις πρώτες θέσεις στα charts και τρίτο στο Billboard, είχε 167 εκατομμύρια Αμερικανούς ακροατές και μετά απ αυτό έπεσε κατακόρυφα στα 19 εκατομμύρια. Στατιστικά σημείωσε 11% πτώση και είναι η μεγαλύτερη μείωση ακροαματικότητας air play από τότε που οι Dixie Chicks κριτίκαραν τον Τζορτζ Μπους (George Bush) στη συναυλία τους στο Λονδίνο το 2003.

K.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...