Justin Bieber shows off his latest tattoo... three roses wrapped around his leg..


Φαίνεται ότι υπάρχει μόνο μία ιστορία στην πόλη αυτή τη στιγμή. Justin Bieber, είναι  γεγονός ότι το είδωλο εφήβων έχει ακριβώς ένα νέο τατουάζ.Τελευταίο κομμάτι τατουάζ του σώματος δείχνει τρία τριαντάφυλλα κάτω από το υπάρχον τατουάζ δείχνει με τα χέρια του να προσεύχεται .Ο Justin Bieber έκανε το ντεμπούτο του ένα τατουάζ στο δεξί του χέρι..
- το ιαπωνικό Kanji σύμβολο για τη μουσική-τον Ιούλιο.
Εμποτισμένα: Ο τραγουδιστής έχει επίσης ένα τατουάζ «Believe» στο αντιβράχιο του, το ιαπωνικό Kanji σύμβολο για τη μουσική στο δεξί του χέρι και μια εικόνα του Ιησού χαραγμένο επάνω αριστερό του πόδι.Έχει, επίσης, η λέξη Πιστέψτε εμποτισμένα στο αριστερό του χέρι, και τον Μάρτιο είχε μια προσευχή μελάνης χέρι χαραγμένο επάνω το πόδι του, το οποίο θεωρείται ότι αντιπροσωπεύουν τη δύναμη της προσευχής και τον Παντοδύναμο.
Ο Justin υπέστει την πρώτη μελάνωσης του ενός πουλιού στο ισχίο του στην τρυφερή ηλικία των 16, και ακολούθησαν με την εβραϊκή λέξη για τον Ιησού στο θώρακα του, όταν ο ίδιος και ο πατέρας του, επέλεξε να πάρει ταιριάζουν τατουάζ κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Ισραήλ.








πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...