Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μια γυναίκα που της αρέσει να ρισκάρει και να τολμά στις προκλήσεις.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μια γυναίκα που της αρέσει να ρισκάρει και να τολμά στις προκλήσεις. Αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για το Dancing, την μουσική και τα..

M. Γαστεράτου: Η σέξι αμαζόνα του... "ομορφάντρα"! (Φωτό+βίντεο)

Αναρωτιόσασταν ποιά είναι η περίφημη Αμαζόνα που έκανε τον αγαπημένο Ομορφάντρα της γνωστής διαφήμισης να παραμιλά; Μερικές από τις πιο σέξι φωτογραφίες της θα σας κάνουν να..

Όταν η Τασούλα του Κίτσου έπαιζε στο "Παρά Πέντε"! (Φωτό+Βίντεο)

Έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας και...έδωσε άλλη διάσταση στη λέξη ΤΡΑΤΖΙΚ!..

Η «χαμένη εβραϊκή φυλή» της Ινδίας ονειρεύεται επιστροφή στο Ισραήλ Το εγκατέλειψαν οι πρόγονοί τους πριν από σχεδόν 3.000 χρόνια

Σε μια συναγωγή στη βορειοανατολική Ινδία, μια ομάδα ανδρών προσεύχεται για την ευκαιρία να «επιστρέψει σπίτι», ένα σπίτι που δεν έχουν δει ποτέ και το οποίο εγκατέλειψαν οι πρόγονοί τους πριν από σχεδόν 3.000 χρόνια..

«Glamour» Η μάχη της Frankie Sandford με την κατάθλιψη

Φωτογράφηση για το γυναικείο περιοδικό της Αγγλίας «Glamour» έκανε η 23χρονη Βρετανή τραγουδίστρια και μέλος του γυναικείου συγκροτήματος «Saturdays», Frankie Sandford, μιλώντας για την κατάθλιψη που χρόνια τη βασανίζει..

Η σέξι σταρ των ριάλιτι βγήκε από τα ρούχα της Μια καυτή Γαλλίδα στο FHM

Η Γαλλίδα σταρ των ριάλιτι, Caroline Receveur, βγήκε από τα ρούχα της και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό FHM..

Θεσσαλονίκη: αρχαίο νεκροταφείο αποκάλυψαν οι εργασίες στο μετρό Τα ευρήματα χρονολογούνται μεταξύ 2ου αι. π. Χ. και 3ου αι. μ.Χ.

Τμήμα αρχαίου νεκροταφείου της ελληνιστικής και ρωμαϊκής εποχής αποκαλύφθηκε στον σταθμό «Δημοκρατία», στο πλαίσιο των εργασιών για την κατασκευή του μετρό Θεσσαλονίκης..

Η γλώσσα της παιδείας και των μεταρρυθμίσεων Τα θέματα θα απασχολήσουν τριήμερο συνέδριο αφιερωμένο στον Οδυσσέα Ελύτη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Αφιερωμένο στον Οδυσσέα Ελύτη, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννησή του, είναι το Ι΄ Πανελλήνιο..

Στο «κόκκινο» οι ευρωπαϊκές πεταλούδες Η ισορροπημένη γεωργία και η ελεγχόμενη βόσκηση θα μπορούσαν να τις σώσουν από την εξαφάνιση

Λονδίνο
Πολλές από τις ευρωπαϊκές πεταλούδες απειλούνται με εξαφάνιση, σύμφωνα με νέα μελέτη των ειδικών του οργανισμού για την προστασία των λεπιδόπτερων της Ευρώπης, Butterfly Conservation Europe..

Έτοιμο το πρώτο αυτοκίνητο της Google για τυφλούς!

Ελπίδα και χαμόγελα σκορπά σε χιλιάδες τυφλούς στον κόσμο το νέο επίτευγμα της Google!
Η εταιρεία υπόσχεται ότι το αυτοκίνητό που οδηγεί μόνο του, θα βοηθήσει όσους ανθρώπους δεν βλέπουν, να κάτσουν στην θέση του οδηγού και να κάνει το όνειρό τους πραγματικότητα..

ΚΡ. ΤΣΑΝΕΙ Ενοχος δήλωσε ο χάκερ των σταρ

Ο 35χρονος Αμερικανός Κρ. Τσάνεϊ έπεσε στη φάκα της επιχείρησης «Χακεράτσι» του FBI. Είχε διακινήσει στο Ιντερνετ πικάντικες φωτογραφίες που υπέκλεψε από τις ηθοποιούς Σκάρλετ Γιόχανσον και Μίλα Κούνις και από την τραγουδίστρια της ποπ Κριστίνα ΑγκιλέραΗ Κριστίνα..

ΓΟΥΙΤΝΕΙ ΧΙΟΥΣΤΟΝ «Ατύχημα» έπειτα από χρήση κοκαΐνης ο θάνατός της

Τελικά, τα ναρκωτικά ήταν εκείνα που στέρησαν τη ζωή από την Γουίτνεϊ Χιούστον, όσο κι αν το οικογενειακό της περιβάλλον επέμενε πως η τραγουδίστρια δεν έκανε τον τελευταίο καιρό χρήση απαγορευμένων ουσιών..

Watch: President Barack Obama Performs ‘Sexy And I Know It’ By LMFAO

An industrious person decided to piece together bits from numerous speeches by President Barack Obama and pair them with the LMFAO song Sexy and I Know It … resulting in an entirely entertaining viral video that is..

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΚΙΤΣA TOY ΠΑΝΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ NA ΞΕΧΑΣΤΟΥΜE N 6

 ΣΚΙΤΣA TOY ΠΑΝΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ NA ΞΕΧΑΣΤΟΥΜE..

Σταθμός «Πύρρος Δήμας» στο μετρό του Λονδίνου

Μεταξύ των 361 αθλητών, το όνομα των οποίων θα απεικονίζεται στους σταθμούς του μετρό του Λονδίνου, συγκαταλέγεται και ο Ελληνας τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης της Αρσης Βαρών, Πύρρος Δήμας.Η στάση «Πύρρος Δήμας»..