SPOR-Champions League


«ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ»

Μέσι: «Ήταν ντροπή»

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν απόψε ο... χειρότερος Μέσι των τελευταίων ετών, με τον ίδιο να μην αναφέρεται στην προσωπική του εμφάνιση, αλλά στη συνολική της Μπαρτσελόνα, χαρακτηρίζοντάς την ντροπή!

«Η ΧEIΡΟΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ» ΓΡΑΦΕΙ Η MARCA

Ο εξαφανισμένος Μέσι (photos)

Η απόδοση του Μέσι αποτελεί βαρόμετρο για τη συνολική εικόνα της Μπαρτσελόνα, Φάνηκε στον επαναληπτικό προημιτελικό με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Καμπ Νου», όταν μπήκε τραυματίας στον αγωνιστικό χώρο στο 62' και η παρουσία του και μόνο ήταν ικανή για να αλλάξει τις ισορροπίες και η Μπαρτσελόνα εννέα λεπτά αργότερα να ισοφαρίσει με τον Πέδρο 1-1 και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά.

ΠΩΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΒΙΛΑΝΟΒΑ

Ρόουρα: «Ό,τι κι αν έγινε, είμαστε η Μπαρτσελόνα»

Μια εξήγηση για την άσχημη εμφάνιση της Μπαρτσελόνα και τη βαριά ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο προσπάθησε να δώσει ο Ζόρντι Ρόουρα. Ο βοηθός του Τίτο Βιλανόβα, μιλώντας στην κάμερα της Nova, ξεκίνησε λέγοντας:

ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Χάινκες: «Παίζουμε φανταστικά»

Ο Γιουπ Χάινκες βλέπει το... τρεμπλ να έρχεται, πριν ο ίδιος αποχωρήσει και δώσει τη σκυτάλη στον Πεπ Γκουρδιόλα. Η Μπάγερν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Γερμανίας, βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου και απόψε έκανε αποφασιστικό βήμα και για τον τελικό του Champions League

ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ

Είχε να «φάει» 4 γκολ από το 2005!

Πρέπει να γυρίσουμε τον χρόνο αρκετά πίσω για να θυμηθούμε βραδιές που η... διαστημική Μπαρτσελόνα δεχόταν τεσσάρες! Η τελευταία της ήττα με τέσσερα γκολ ήταν τον Μάρτιο του 2005 όταν είχε χάσει από την Τσέλσι με 4-2, στη φάση των «16» του Champions League

«ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ»

Λαμ: «Αγγίξαμε το τέλειο αμυντικά»

Ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου, Φίλιπ Λαμ, δεν ήταν καθόλου έκπληκτος από την ιστορική νίκη της ομάδας του, επί της Μπαρτσελόνα με 4-0, στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

Πικέ: «Ο διαιτητής δεν επηρέασε, ήμασταν κατώτεροι»

Ο Ζεράρ Πικέ, που εμφανίστηκε ξυρισμένος, βρέθηκε σε κακή βραδιά, όπως όλη η Μπαρτσελόνα και μετά από τη «σφαλιάρα» από την Μπάγερν δήλωσε: «Έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο, γρήγορο και δυνατό. Εμείς ήμασταν κατώτεροι. Ο διαιτητής δεν έπαιξε κανέναν ρόλο»

«ΑΞΙΖΑΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ»

Ρόμπεν: «Δεν θέλω να μιλήσω για το σπρώξιμο»

Ο Αριεν Ρόμπεν, αρνήθηκε να σχολιάσει τη φάση που πέτυχε, δίνοντας προβάδισμα 3-0 στην Μπάγερν, όπου προηγήθηκε καθαρό επιθετικό φάουλ του Μίλερ στον Ζόρντι Αλμπα.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ MARCA

«Τα τρία από τα τέσσερα γκολ ήταν... παράνομα»

Η Μπαρτσελόνα αδικήθηκε λιγάκι από τον Ούγγρο διαιτητή Βίκτορ Κασάι, ωστόσο αδικήθηκε πολύ περισσότερο από τον κακό της εαυτό. Τα ΜΜΕ της Ισπανίας όμως, δεν στέκονται στην άσχημη εμφάνιση των Καταλανών, αλλά στα γκολ της Μπάγερν, λέγοντας πως τα τρία πρώτα δεν έπρεπε να μετρήσουν

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 4-0

Η Μπάγερν... αποκαθήλωσε την Μπαρτσελόνα! (vds)

Η βγαλμένη από... play station Μπαρτσελόνα δεν έκανε ούτε σουτ, η Μπάγερν από την άλλη, έκανε γκολ κάθε ευκαιρία της και το 4-0, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Μόναχο, μοιάζει λίγο![

ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Πήρε το «Ok» και παίζει με Μπάγερν ο Μέσι

Με τον Λιονέλ Μέσι θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα απόψε το βράδυ (23/4, 21:45) στο «Αλιάντς Αρένα» κόντρα στην Μπάγερν. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ εξετάστηκε τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα από τους γιατρούς της Μπάρτσα που έδωσαν το «Ok» για την συμμετοχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...