Εντυπωσιακή επιστροφή για το Σταρ Τρεκ και το πλήρωμά του.

Το Σταρ Τρεκ επιστρέφει για πρώτη φορά τρισδιάστατο, με νέες περιπέτειες για το διάσημο πλέον διαστημόπλοιο USS Enterprise και το πλήρωμά του.

Το σκάφος επιστρέφει στη βάση του, όπου βρίσκει ότι ο αστροστόλος αλλά και η Γη έχουν δεχτεί ένα θανάσιμο χτύπημα από μια άγνωστη δύναμη.


Ο κυβερνήτης Τζέιμς Κερκ και το πλήρωμα του Έντερπραϊζ αναλαμβάνουν να κυνηγήσουν τους υπεύθυνους.

Όλα ξεκινούν στο Λονδίνο, όπου ο αστροστόλος δέχεται μια τρομοκρατική επίθεση. Υπεύθυνος για το χτύπημα είναι ο Τζον Χάρισον, τον οποίο υποδύεται ο Μπένεντικ Κάμπερμπατς.

Όλοι προσπαθούν να πιάσουν τον ένοχο για να λογοδοτήσει για τις πράξεις του. Αλλά τα πράγματα δεν είναι τελικά όπως φαίνονται, και η γνωστή ομάδα του Σταρ Τρεκ έχει να αντιμετωπίσει πολλά ηθικά διλήμματα και αποφάσεις που θα της αλλάξουν ριζικά τη ζωή.

Το Λονδίνο πρωταγωνιστεί στις πρώτες σκηνές της ταινίας. Γι’ αυτό δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο μέρος λοιπόν από τη βρετανική πρωτεύουσα για να γίνει η πρεμιέρα της εντυπωσιακής παραγωγής.

Οι πρώτες κριτικές της δεύτερης ταινίας του νέου κύκλου Σταρ Τρεκ είναι ιδιαίτερα επαινετικές για τον σκηνοθέτη J.J. Abrams. Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει σύντομα και τρίτη σίκουελ; Μάλλον ο ίδιος προτιμά να αναλάβει άλλο πόστο. Ο πρωταγωνιστής όμως του έργου Κρις Πάιν που ερμηνεύει τον κυβερνήτη Τζέιμς Κερκ θα ήθελε να παίξει και σε τρίτη ταινία του κύκλου.

«Αν υπάρξει τρίτη ταινία και μας κάνουν πρόταση, σίγουρα θα εμπλακούμε ως παραγωγοί στα γυρίσματά της. Εξαρτάται βέβαια από το χρόνο που έχουν αποφασίσει να το κάνουν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για μένα από το να δουλέψω ξανά με αυτή την ομάδα. Ήταν καταπληκτικοί» ομολογεί ο σκηνοθέτης της ταινίας, ενώ ο Κρις Πάιν τονίζει: «Αν μπω στον πειρασμό; Θα το κάνω. Αν αποφασίσουν να γυρίσουν τρίτη ταινία, είμαι υποχρεωμένος να το κάνω. Θα αρπάξω την ευκαιρία και ελπίζω να το κάνω. Περιμένω να δω ποια θα είναι η ιστορία και οι χαρακτήρες της νέας παραγωγής».

Η ταινία «Star Trek into Darkness βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 11 Ιουλίου.









πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...