Παρουσίαση- Peugeot 308 (2014) picture-video..

Σχεδιαστές της Peugeot και οι μηχανικοί έχουν δημιουργήσει ένα hatchback που είναι τολμηρό, έξυπνο και μοντέρνο, με ένα εκλεπτυσμένο και κομψό σχεδιασμό. Λόγω της νέας EMP2 αρθρωτή πλατφόρμα, το νέο Peugeot 308 έχει τις συμπαγείς διαστάσεις και το μειωμένο βάρος (-140kg). Η εμπειρία της οδήγησης αποτελεί top-class και τις εκπομπές CO2, να δημιουργήσει ένα νέο σημείο αναφοράς (με έκδοση σε λιγότερο από 85 g / Km).
Εκλεπτυσμένους εσωτερικούς χώρους και καινοτόμων μέσων και των ελέγχων (η Peugeot i-cockpit) υπόσχονται μεγάλη οδηγική εμπειρία. Υψηλό επίπεδο ποιότητας, το αποτέλεσμα μιας πολύ φιλόδοξη πρώτη σύντομη σχεδιασμό, τοποθετεί το όχημα μεταξύ των καλύτερων, αποτελεί την κίνηση της Peugeot up-market.

Η απόσταξη ενός hatchback

Το νέο Peugeot 308 έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που απαιτούνται στην κατηγορία C, με συμπαγείς διαστάσεις του (μήκος: 4,25 m και ύψους 1,46 m), με ευρύχωρο εσωτερικό και ένα ιδιαίτερα μεγάλο εκκίνησης (470 λίτρα κάτω από το ράφι). Αλλά πηγαίνει πιο μακριά, προσφέροντας μια ισχυρή και διαφορετική εναλλακτική λύση για να κερδίσει νέους πελάτες.

Ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο σχεδιασμό

«Το νέο Peugeot 308 διαθέτει ένα καθαρό και τεχνολογικό σχεδιασμό εξωτερικό που μιλά για υψηλή αντοχή και υψηλή ποιότητα», λέει ο Gilles Vidal, Διευθυντής Σχεδίασης, την Peugeot.

Με μήκος 4,25 μ. και καλά ισορροπημένες αναλογίες, οι New Peugeot 308 έργα ένα αριστοκρατικό και εκλεπτυσμένο παρουσία. Το μπροστινό κυριαρχείται από μια εξελικτική επανερμηνεία της μάρκας «πλωτή» εμπρός μάσκα, και από την ισχυρή υπογραφή φωτισμού. Slim πλήρους LED προβολείς είναι πρότυπο για την πλειονότητα των επίπεδα εξοπλισμού και πρώτη στον κόσμο στην κατηγορία. Η υψηλή ποιότητα του σχεδιασμού συνεχίζεται στο πίσω μέρος, με τρεις Peugeot (λιοντάρι) τα «νύχια» που από τα LED οπίσθιους φανούς.Το εκλεπτυσμένο και υψηλής τεχνολογίας εσωτερικό

«Όταν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, ανακαλύπτει έναν κόσμο εκλεπτυσμένο στιλ, απόλυτα πρωτότυπο στον κόσμο των αυτοκινήτων hatchback, με πιλοτήριο του είναι έντονη, καινοτόμο και έξυπνο? Αυτό είναι το Peugeot i-cockpit», λέει ο Vincent Devos, Νέο Προϊόν 308 Διευθυντής Peugeot.

Σχεδιασμό της Peugeot και οι ομάδες μηχανικών έχουν αναπτύξει το εσωτερικό του νέου 308 γύρω από την έννοια του i-πιλοτήριο. Τα πάντα είναι τοποθετημένα για μια εμπειρία που είναι διαισθητικό, χαλαρώνοντας τον οδηγό να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο δρόμο μπροστά. Η συμπαγής τιμόνι και το κεφάλι-up διάταξη μέσο σημαίνει ότι η πληροφορία μπορεί να είναι ευανάγνωστα εύκολα και με ασφάλεια, που αναζητούν πάνω και όχι μέσα από τον τροχό.

Το αποκορύφωμα της γενναιόδωρα απόσταση καμπίνα του νέου 308 θα είναι η 9,7-ιντσών οθόνη αφής interface, το οποίο αφαιρεί μεγάλο μέρος της την ανάγκη για φυσική κουμπιά και διακόπτες. Θέτοντας ένα νέο πρότυπο μέγεθος για την κατηγορία, που συγκεντρώνει πολλά από τα infotainment ελέγχων σε ένα μέρος, για ευκολία στη χρήση και να δημιουργήσει ένα σύγχρονο και απέριττη καμπίνα.

Σύνθετη νέα σπονδυλωτή πλατφόρμα για μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία

«On the road, οδηγικής απόλαυσης ενισχύεται από το νέο EMP2 σπονδυλωτή πλατφόρμα. Με σημαντική μείωση της βάρος, συμβάλλει στον δυναμισμό και εύκολο χειρισμό του νέου Peugeot 308», λέει ο Laurent Declerck, New 308 Διευθυντής Έργου, την Peugeot.

Η οδηγική εμπειρία του νέου Peugeot 308 βασίζεται στην εμπειρογνωμοσύνη της μάρκας στην ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης, και να τους οδηγήσει σε ένα νέο υψηλό λόγω των πλεονεκτημάτων της νέας πλατφόρμας EMP2.

Η ανάπτυξη αυτής της νέας αρχιτεκτονικής PSA Όμιλος έχει οδηγήσει σε 116 αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας και συμβάλλει στην εξαιρετική δυναμική του οχήματος ιδιότητες. Παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο στην σημαντική μείωση του βάρους του αυτοκινήτου, κατά μέσο όρο 140 κιλά σε σχέση με την τρέχουσα γενιά Peugeot 308.

Μηχανικής Θεαματική επέτρεψε πολλές από τις μεγάλες μονάδες του οχήματος να μειωθεί σε μέγεθος - και κοπή συνολικό βάρος - που οδηγεί σε σημαντική μείωση των εκπομπών CO2. Ως εκ τούτου, αυτό το νέο Peugeot 308 καθιερώνει ένα περιβαλλοντικό σημείο αναφοράς, με ένα πρότυπο που προσφέρει εκπομπών CO2 τόσο χαμηλά όσο 85g/km.

Εξαιρετική ποιότητα από προφυλακτήρα σε προφυλακτήρα

Το νέο Peugeot 308 η τελευταία στοιχεία της κίνησης της μάρκας up-market. Είναι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια και να δει πιο πρόσφατα με το 208 και το 2008. Η πρώτη σύντομη σχεδιασμός της Νέας 308 είχαν τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας στον πυρήνα του. Αυτή η φιλοδοξία καθοδήγησε τους σχεδιαστές και μηχανικούς από την έναρξη του έργου.

Κάθε στοιχείο, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, έχει αναπτυχθεί και τελειοποιηθεί με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια. Η επιλογή των υλικών υψηλής ποιότητας εσωτερικό και το χρώμιο σατινέ ή γυαλιστερό μαύρο λεπτομέρειες προσθέτουν στην αίσθηση της κομψότητας και ωριμότητα στο σχεδιασμό και τη συναρμολόγηση της αυτοκινήτου. Το νέο Peugeot 308 θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Σοσό στη Γαλλία. Η Trémery και Douvrin sites θα παράσχει όλες τις μονάδες ισχύος.

Το 308 η ιστορία θα συνεχιστεί ...

Το νέο Peugeot 308 θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 2013 Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα στην ηπειρωτική Ευρώπη και από τον Ιανουάριο του 2014 στο Ηνωμένο Βασίλειο.













πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...