Nissan Micra (2014)-pic-video.

Nissan Micra, ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα στην ιστορία της Nissan και το θεμέλιο επάνω στο οποίο σημερινή επιτυχία της εταιρείας έχει χτιστεί, έχει υποστεί μια σειρά από βελτιώσεις και βελτιώσεις.

Οι αλλαγές είναι τόσο ευρεία ώστε να πάει πολύ πιο πέρα ​​από ό, τι συνήθως αποτελεί μια ενδιάμεση λίφτινγκ. Και παρόλο που το αναθεωρημένο μοντέλο βασίζεται σε αυτοκίνητο πόλης »K13» το δημοφιλές τέταρτη γενιά, η Nissan με την ονομασία «Νέα Micra 'αυτό.


Καθώς και μια εντελώς νέα εμφάνιση μπροστά και πίσω - με τις αλλαγές λαμαρίνα - Νέο Micra έχει δοθεί μια ουσιαστική εσωτερική makeover. Υπάρχει νέα τεχνολογία, μια νέα κεντρική κονσόλα, νέα επένδυσή της, και νέες πινελιές καθώς και audio υποδοχές USB και Aux-in.

Ανάλογα με την έκδοση, υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο κέντρο επικοινωνίας με ένα νέο ραδιόφωνο και την τελευταία state-of-the-art οθόνη αφής σύστημα πλοήγησης τώρα με μεγαλύτερη οθόνη. Στο εξωτερικό, προσθήκες περιλαμβάνουν δύο τολμηρές νέα χρώματα και νέα 16-ιντσών και 15-ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Η Nissan έχει επίσης επεκτείνει την επιλογή Micra των επιλογών εξατομίκευσης σχεδιαστεί για να επιτρέψει σε έναν ιδιοκτήτη να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό Micra τους. Οι αλλαγές, συμμάχησε με αναγνωρισμένη απόδοση και το χειρισμό του μοντέλου, να ενισχύσει και να διευρύνει την προσφυγή των μικρότερων αυτοκινήτων της Nissan.περισσότερα τεχνικά ΕΔΩ
























ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...