ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 4ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ- Τριάρες για Μπάγερν και Σίτι (vds)

Με συνοπτικές διαδικασίες «καθάρισαν» στον 4ο όμιλο η Μπάγερν με τη Σίτι. Οι Βαυαροί νίκησαν, μάλλον, εύκολα με 3-0 την ΤΣΣΚΑ στο Μόναχο, την ώρα που η Σίτι όντας «σίφουνας» στον β' ημίχρονο επικράτησε με 3-0 εκτός της Πλζεν.

Επαιξε όσο χρειάστηκε για να «καθαρίσει» στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν που επικράτησε στο Μόναχο με 3-0 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.


Μόλις στο 4' με φάουλ του Αλάμπα οι Βαυαροί προηγήθηκαν στο σκορ για να έρθει στο 41' ο Μάντζουκιτς να κάνει το 2-0 σε μία φάση όπου οι Ρώσοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και Μπάγερν έφτασε και σε ένα τρίτο γκολ, με τον Ρόμπεν στο 68' να κάνει το τελικό 3-0.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ντάντε, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Λαμ, Ριμπερί, Ρόμπεν (79' Σατσιρί), Τ. Μίλερ, Αλάμπα, Κρόος (71' Σβάινσταϊγκερ), Μάντζουκιτς (75' Πισάρο).

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Ακινφέεβ, Ιγκνάσεβιτς, Ναμπάμπκιν, Β. Μπερεζούτσκι, Σενίκοβ, Βέρνμπλουμ, Χόντα, Στ. Τσούμπερ (77' Γ. Μιλάνοβ), Μούσα (74' Μπάζελιουκ), Βιτίνιο (46' Τόσιτς).

ΠΛΖΕΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-3

Ξύπνησε στο β' ημίχρονο και καθάρισε… Η Σίτι επικράτησε στην Τσεχία με 3-0 της Πλζεν που αντιστεκόταν για 45 λεπτά σθεναρά, όμως στο β' ημίχρονο υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των «πολιτών».

Ο Τζέκο στο 48' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Τουρέ πέντε λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0 με φανταστικό σουτ. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Αγκουέρο στο 58'.

Τα γκολ του ματς

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Κόζατσικ, Χέντα (67' Μίλνερ), Λιμπέρσκι, Προχάτσκα, Ραϊτοράλ, Χοράβα, Χορβάτ, Πετρζέλα, Κόβαρικ, Κολάρ (61' Ντούρις), Μπάκος (84' Τεσλ).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Κολάροφ, Νάστασιτς, Νασρί, Χέσους Νάβας, Φερναντίνιο, Τουρέ (80' Χάβι Γκαρσία), Τζέκο (83' Νεγρέδο), Αγκουέρο.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...