ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ -«Ντόρτια» η Γιουνάιτεντ, «διπλό» η Σαχτάρ (vds)

Με το δεξί χωρίς πολλά ζόρια ξεκίνησε η φετινή περιπέτεια του Champions League για τη Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε στο «Ολντ Τράφορντ» με 4-2 της Λεβερκούζεν. Μεγάλο «διπλό» η Σαχτάρ στο Σαν Σεμπαστιάν με 2-0 επί της Σοσιεδάδ.

Ξεκίνημα με το δεξί, λοιπόν, για τη Γιουνάιτεντ, η οποία νίκησε στο «Ολντ Τράφορντ» με 4-2 τη Λεβερκούζεν που στο 54' πίστεψε στο αποτέλεσμα, αλλά εν συνεχεία κατατροπώθηκε.


Στο 22' ο Ρούνεϊ σε φάση διαρκείας έδωσε το προβάδισμα στη Μάντσεστερ με την Μπάγερ να ισοφαρίζει στο 54' με τον Ρόλφεζ. Κάπου εκεί, όμως, οι «κόκκινοι διάβολοι» σοβαρεύτηκαν… Και έσπευσαν έτσι να «καθαρίσουν» το ματς.

Πωπω τι Ρεάλ ήταν αυτή... (vds)

Ο Φαν Πέρσι στο 59' με ένα εντυπωσιακό τέρμα έκανε το 2-1 για να ακολουθήσουν τα τέρματα των Ρούνεϊ (70') και Βαλέντσια (79'). Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Τοπράκ στο 88' που μείωσε σε 4-2.

Τα γκολ του ματς

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Εβρά, Φέρντιναντ, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Κάρικ, Βαλέντσια, Καγκάβα (71' Γιάνγκ), Φελαϊνί (80' Κλέβερλι), Ρούνεϊ (84' Ερνάντεζ), Φαν Πέρσι.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Σπάχιτς, Μπένις, Τοπράκ, Ντονάτι, Ρόλφες, Ράιναρτζ, Καν, Σαμ (78' Κρούσε), Μιν (64' Μπέντερ), Κίσλινγκ (78΄ Ντερντιγιόκ).

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΣΑΧΤΑΡ 0-2

Μεγάλο «διπλό» με πρωταγωνιστή τον Αλεξ Τεξέιρα έκανε στο Σαν Σεμπαστιάν η Σαχτάρ, η οποία επικράτησε με 2-0 της Σοσιεδάδ.

Ο άσος των «ανθρακωρύχων» ήταν αυτός που στο 65' άνοιξε το σκορ για να είναι αυτός που δημιούργησε και το τελικό αποτέλεσμα στο 87'.

Τα γκολ του ματς

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Γκονζάλες, Εστράδα, Ντε λα Μπέλα, Μπεργάρα, Ινίγο Μαρτίνεθ, Πριέτο, Πάρδο (82' Γκρανέρο), Βέλα, Σεφέροβιτς (69' Αγκιρέτξε), Γκριέζμαν (74' Κάστρο)

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ: Πιάτοφ, Κούτσερ, Σεβτσούκ, Ρακίτσκι, Φερνάντο, Τεϊσέιρα, Σρνα, Χούμπσμαν (66' Στεπανένκο), Ντάγκλας Κόστα (77' Μπέρναρντ), Λουίς Αντριάνο, Τάισον.
pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...