Άμστερνταμ -Η Selena Gomez τα δίνει όλα πάνω στη σκηνή!

Sold out η συναυλία της στο ΆμστερνταμΤις ικανότητές της και στον κινηματογράφο αποφάσισε να δοκιμάσει η Selena Gomez με τη νέα της ταινία «Getaway», η οποία μοιάζει τελικά να μην πηγαίνει όπως αρχικά υπολόγιζε.

Αυτή, όμως, η αποτυχία δεν την πτόησε, όπως φάνηκε και στη συναυλία που έδωσε στο Άμστερνταμ στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της άλμπουμ, Stars Dance, το βράδυ της Τρίτης.


Με απίστευτη ενέργεια και νεύρο, η Selena βγήκε στη σκηνή και απέδειξε ότι η μουσική της καριέρα όλο και ανεβαίνει, μιας και όλες της σχεδόν οι συναυλίες είναι sold out και τα τραγούδια της βρίσκονται στην κορυφή των charts στις ΗΠΑ.

Φορώντας μαύρες μπότες, ένα μικροσκοπικό δερμάτινο μαύρο σορτς και ένα διαφανές λευκό μπλουζάκι που κάλυπτε το σορτς της, η 21χρονη τραγουδίστρια άφησε όλους της τους φαν να θαυμάσουν τα καλλίγραμμα και γυμνά της πόδια.

Η πρώην πριγκίπισσα της Disney έδειξε για ακόμα μια φορά πως έχει το δικό της τρόπο να καταπλήξει τα πλήθη – τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση, όσο και με την εμφάνισή της επί σκηνής!




















 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...