Emma Watson-Benedict Cumberbatch: Οι πιο σέξι ηθοποιοί στον κόσμο

Η 23χρονη Emma Watson είναι Βρετανίδα ηθοποιός, η οποία γεννήθηκε στο Παρίσι και έγινε γνωστή από τις κινηματογραφικές ταινίες του Harry Potter. Εχει μάλιστα συμπεριληφθεί από το 2007 και για έξι διαδοχικές χρονιές στη λίστα του περιοδικού «FHM» με τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου

Τους ηθοποιούς Emma Watson και Benedict Cumberbatch ψήφισαν 50 χιλιάδες αναγνώστες του γνωστού κινηματογραφικού περιοδικού «Empire» σε δημοψήφισμα για τους 100 πιο σέξι
κινηματογραφικούς ηθοποιούς στον κόσμο.



Η 23χρονη Emma Charlotte Duerre Watson είναι Βρετανίδα ηθοποιός, η οποία γεννήθηκε στο Παρίσι και έγινε γνωστή από τις κινηματογραφικές ταινίες του Harry Potter. Εχει μάλιστα συμπεριληφθεί από το 2007 και για έξι διαδοχικές χρονιές στη λίστα του αντρικού περιοδικού «FHM» με τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου.



Ο Benedict Timothy Carlton Cumberbatch γεννήθηκε πριν από 37 χρόνια στο Λονδίνο και έγινε γνωστός το 2004 από το κινηματογραφικό δράμα του BBC «Hawking», υποδυόμενος τον Stephen Hawking. Ο Cumberbatch είναι ένας από τους ταχύτερα ανερχόμενους ηθοποιούς της γενιάς του.



Τη δεύτερη θέση στη λίστα του περιοδικού κέρδισαν η Scarlett Johansson και ο Ryan Gosling ενώ ο «Superman» Henry Cavill την τρίτη.




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...