ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0 Ο Μπαράλες έστειλε τον Αστέρα... στον Παναθηναϊκό! (vds)

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαράλες στο 60' ήταν αρκετό για να δώσει στον Αστέρα Τρίπολης την εντός έδρας νίκη 1-0 επί του Πανιωνίου και να ανεβάσει τους Αρκάδες στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 24 πόντους όσους και ο Παναθηναϊκός (οι «πράσινοι» υπερισχύουν στην ισοβαθμία και είναι 4οι).

Η αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής δεν κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα ποιότητας. Ο Αστέρας δεν είχε καλή απόδοση, δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στον καλά οργανωμένο αμυντικά Πανιώνιο, ο οποίος από την πλευρά του απείλησε ελάχιστα και σχεδόν καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο.



Ο Αστέρας «πάτησε γκάζι» μετά το 25', ανέβασε την απόδοσή του και στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου πίεσε και έχασε ευκαιρίες, με κορυφαία το δοκάρι του Εντό στο 38' αλλά και τις περιπτώσεις των Καράσκο (42', 45') και Ντε Μπλάσις (43').
Οσο για τον Πανιώνιο; Μπήκε καλά στο ματς, απείλησε με Κολοβό (10') και Αραβίδη (11') αλλά μετά το 20' έμεινε πίσω. Είχε την καλή ευκαιρία με τον Αραβίδη στο 39' και ζήτησε πέναλτι (και αποβολή του Γκοϊάν) στο 24' για ανατροπή του Κολοβού, χωρίς ωστόσο να έχει δίκιο. Πέναλτι (επίσης χωρίς να «υπάρχει») ζήτησε και ο Αστέρας με τον Ντε Μπλάσις στο 32' (για κράτημα του Ζαχαράκη).
Το πέναλτι αρκούσε
Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Πανιώνιος μπήκε πιο «ζωηρά», όμως ο Αστέρας ανέκτησε γρήγορα τα ηνία και είχε την ευκαιρία να προηγηθεί με το πέναλτι που κέρδισε στο 59' σε χέρι του Κούρου. Ο Μπαράλες ευστόχησε, το 1-0 ήταν γεγονός το οποίο δεν άλλαξε ως το τέλος.
Ο Μπαράλες έστειλε τον Αστέρα... στον Παναθηναϊκό! (vds)
Αλλωστε οι «κυανέρυθροι», παρά τις αλλαγές του Παντελή, ουδέποτε απείλησαν (εξαίρεση ένα άστοχο μακρινό σουτ του Μενδρινού στο 82'), ενώ ο Αστέρας διατήρησε την πρωτοβουλία αλλά και αυτός μόνο ένα σουτ του Γκρατσίνι είχε στο 74' (απέκρουσε ο Ανέστης).
ΣΚΟΡΕΡ: 60' πεν. Μπαράλες
ΔΟΚΑΡΙ: 38' Εντό
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 54' Μπακασέτας, 66' Εντό - 59' Κούρος, 90'+4' Αυλωνίτης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ερνάντεζ, Κοντοές, Λούι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Εντό, Μουνάφο, Καράσκο (79' Σέτι), Ντε Μπλάσις, Μπακασέτας (57' Γκρατσίνι), Μπαράλες (89' Χουάνμα).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Παντίδος (69' Ντούνης), Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Κολοβός (89' Λάζνικ), Ζαχαράκης (83' Παναγιωτούδης), Μενδρινός, Αραβίδης, Γιάννου.
βιντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...