Από το 1965 Ανέκδοτες φωτογραφίες των Rolling Stones

Τις βρήκε μια Καλιφορνέζα μουσικός σε παζάρι στην Καλιφόρνια και τις δημοπράτησε.

Η χρονιά είναι 1965. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στο Λονδίνο τρία χρόνια πριν, το 1962 από τον αρχικό ηγέτη Brian Jones, αλλά τελικά επικράτησε η συνεργασία του τραγουδιστή Mick Jagger και του κιθαρίστα Keith Richards οι οποίοι συνέθεταν στίχους και τραγούδια.

Στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι της Ελευθερίας Ελευθερίου

Σαγηνεύει τον φακό σε ένα βίντεο κλιπ μυστηριώδες και σέξι - Εκτελεί δύσκολες και εντυπωσιακές χορογραφίες
Σήμερα στο νεοκλασικό Μέγαρο Υπατία της οδού Πατησίων, έγιναν τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι της Ελευθερίας Ελευθερίου με τίτλο «Τελειώσαμε», που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

Kamilla Alnes: Η Νορβηγίδα με το κουκλίστικο πρόσωπο

Η Alnes γεννήθηκε πριν από 22 χρόνια στη Νορβηγία και έγινε γνωστή εντός και εκτός της χώρας της όταν το 2008 βγήκε πρώτη στο τηλεοπτικό ριάλιτι Norway’s Next Top Model
Με τα μαγιό γνωστής εταιρείας φωτογραφήθηκε η ανερχόμενη καλλονή Kamilla Alnes, η οποία έχει χαρακτηριστεί από τους ανθρώπους της μόδας ως το μοντέλο με το κουκλίστικο πρόσωπο.

Scarlett Johansson: Αισθησιακή στη μεξικανική «Vogue»

Προσπαθεί να μας αποπλανήσει, με τα κατακόκκινα χείλη της και το μικροσκοπικό, μαύρο κορμάκι που φορά
Η Scarlett Johansson έγινε 29 ετών και το γιόρτασε με μια σέξι φωτογράφιση για τη μεξικανική «Vogue».

She's behind you! David Beckham enjoys boxing match as Paris Hilton appears to hover in the background

No one would blame Paris Hilton for wanting to get near to David Beckham when the pair attended a boxing match on Sunday.
The former football star was ringside in front of the socialite for the WBO International Welterweight Title Fight in Macau.
The 32-year-old seemed to lurk behind the star, 38, as she enjoyed the event alongside her boyfriend, River Viiperi.

Over exposure! Rita Ora flashes her knickers as she attends her 70's themed birthday party in a revealing red gown

She kicked off her birthday celebrations by posting a sassy shot on Instagram – and it was an equally upfront Rita Ora who attended her 70s themed party on Tuesday evening.
The hit-maker turned 23 on November 26 and she was keen to finish her big day in style with a star-studded party at central London night club The Box.

Ένα παλάτι αξίας 50 εκατομ. λιρών -Tο νέο σπίτι των Beckham

Το σπίτι αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων υπνοδωμάτια-σουίτες με τζάκι, υπερπολυτελή κουζίνα, γυμναστήριο με όλες τις ανέσεις, μπάνια με ειδικές τηλεοράσεις-πλάσμα που να αντέχουν στο νερό και την υγρασία, δωμάτιο μασάζ, αίθουσα προβολής ταινιών, κομμωτήριο, ειδικό δωμάτιο για τα αμέτρητα παπούτσια της Victoria και γενικά ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Battle of the sisters: Kylie Minogue joins The Voice Down Under on rival network to Dannii's Australian X Factor

Dannii Minogue will be battling her sister in the ratings as Kylie has been appointed to the judging panel on The Voice AU.
Dannii joined the Australian X Factor this year, having been a talent show judge on the British equivalent, as well as Britain & Ireland's Next Top Model and Australia's Got Talent.

Coleen's Littlewoods range will sort your Christmas party look: Think pleather pants, sexy playsuits and dramatic maxi dresses

Whether you're after a dramatic maxi, flirty skater dress or sexy pleather pants, Coleen Rooney promises to have your party wardrobe sorted this Christmas with her new range for Littlewoods.com.
Standout pieces include a full-length pleated chiffon maxi dress with sequin-embellished bodice and all-black playsuit with on-trend mesh top and sleeves.

Συμφωνία για τον κυβερνητικό συνασπισμό στη Γερμανία

Επειτα από 17 ώρες σκληρών διαπραγματεύσεων, τα δύο μεγάλα κόμματα της Γερμανίας, οι Χριστιανοδημοκράτες της Άγκελα Μέρκελ και οι Σοσιαλδημοκράτες, κατέληξαν νωρίς το πρωί σε προγραμματική συμφωνία για το σχηματισμό ενός Μεγάλου Συνασπισμού, κλείνοντας τον κύκλο των συνομιλιών δύο μήνες μετά τις γερμανικές εκλογές.

Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Λετονίας μετά την τραγωδία σε σούπερ-μάρκετ

Έπεσε η κυβέρνηση της Λετονίας, καθώς ο πρωθυπουργός Β. Ντομπρόφσκις παραιτήθηκε μετά την τραγωδία σε σουπερμάρκετ στην Ρίγα που στοίχισε την ζωή σε 54 ανθρώπους.

Aεροδρόμιο Konrad Adenauer της Κολωνίας.-Προσγείωση τρόμου για την Μάντσεστερ

Επεισοδιακό αποδείχθηκε για τα μέλη της αποστολής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το ταξίδι στη Γερμανία για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν. Όλα κυλούσαν φυσιολογικά μέχρι τη στιγμή που ο πιλότος ξεκίνησε τη διαδικασία της προσγείωσης.

To πρόγραμμα εκδηλώσεων της Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς του ΚΚΕ


Πλούσιο είναι το πρόγραμμα ανοιχτών ομιλιών, συγκεντρώσεων και άλλων εκδηλώσεων που διοργανώνουν οι Τομεακές Επιτροπές της Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς του ΚΚΕ για την παρουσίαση της πολιτικής πρότασης διεξόδου του ΚΚΕ.

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία Άδωνι σε κλίμα έντασης στη Βουλή -Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

Ολοκληρώθηκε, σε κλίμα έντασης η ονομαστική ψηφοφορία επί της τροπολογίας του υπουργείου Υγείας για τη μείωση των τιμών των φαρμάκων. Από τους 246 παρόντες βουλευτές, 164 ψήφισαν υπέρ, 72 κατά και δέκα δήλωσαν «παρών». Υπέρ της τροπολογίας ψήφισαν η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου.

Το σχέδιο του «στρατηγού» Μίτσελ για να αλώσει το Παρκ Ντε Πρενς

Παρί Σεν Ζερμέν-Ολυμπιακός: Στις 21.45 από τη Δημόσια Τηλεόραση - Να αποδείξουν ότι είναι μια από τις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ θέλουν οι ερυθρόλευκοι - Μίτσελ: «Οι μεγάλες ομάδες κάνουν το παιχνίδι τους, αυτό θα κάνουμε κι εμείς»

Euronews-World-News:BlackBerry: μετά τους εργαζόμενους, απομακρύνονται και τα στελέχη

Τρία κορυφαία στελέχη της BlackBerry θα εγκαταλείψουν τις θέσεις τους, καθώς η εταιρεία, υπό τη νέα διοίκηση του Τζον Τσεν, θα προσπαθήσει να κάνει μία «νέα αρχή.»

Euronews-World-News:Γερμανία: Μέρκελ και Σοσιαλδημοκράτες συμφώνησαν σε κυβερνητικό συνασπισμό

Σε συμφωνία για τον σχηματισμό κυβέρνησης «μεγάλου συνασπισμού», κατέληξαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης στη Γερμανία οι Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ και οι Σοσιαλδημοκράτες.

Κορυφώνεται ο πόλεμος για το φάρμακο και οι αλληλοκατηγορίες για διαπλοκή [ Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ]

«Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις καταγγελίες για εξυπηρέτηση συμφερόντων-«Θύμα συνεργατών του ο Τσίπρας που αμφισβητεί τις μειώσεις των τιμών», υποστηρίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης
Εν μέσω της… πολεμικής ατμόσφαιρας που προκαλούν οι σφοδρές αλληλοκατηγορίες που ανταλλάσσουν η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση για «εξυπηρέτηση συμφερόντων», τίθεται το μεσημέρι σε ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία του υπουργείου Υγείας για τη μείωση της τιμής σε 6.000 φαρμακευτικά σκευάσματα.