ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

Μεγάλη δημοσκόπηση της Pulse RC για το «Ποντίκι»

Η δημοσκόπηση «Δείκτες» Ιανουαρίου της Pulse RC, την οποία δημοσιεύει ολόκληρη την Πέμπτη, 23/1/14, το «Ποντίκι», καταγράφει σαφές προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ. με διαφορά 3% τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην αναγωγή της επί των εγκύρων.


Η έρευνα αυτή περιέχει ένα ακόμη σημαντικό εύρημα: μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται προτιμότερη από μια αντίστοιχη της Ν.Δ. ως προς τη διαχείριση της οικονομίας, στοιχείο το οποίο βάζει σε νέα βάση όχι μόνο την πολιτική αντιπαράθεση, αλλά και την προεκλογική επιχειρηματολογία εν όψει των εκλογών για την αυτοδιοίκηση και την ευρωβουλή, αλλά ακόμη και για την «εθνική» κάλπη, αν αυτή τελικά στηθεί.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει επίσης η διερεύνηση της προτίμησης των αναποφάσιστων ως προς τα κόμματα, τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, τον «Δείκτη κατεύθυνσης πραγμάτων» και την «Προσωπική οικονομική αδυναμία».

Σήμερα προδημοσιεύουμε τους πίνακες για την πρόθεση ψήφου και την αναγωγή της επί των εγκύρων. Ολόκληρη την έρευνα – η οποία περιέχει και ευρήματα - έκπληξη – θα διαβάσετε αύριο στο «Ποντίκι».









Ποια Μάϊλι; Ο Ρον είναι όλα τα λεφτά

Η άλλοτε αθώα παιδούλα Μάϊλι Σάϊρους έχει μεταμορφωθεί σε σύμβολο του σεξ.








Ένας χάκερ είναι πιο επικίνδυνος από έναν βιαστή!

Την άποψη αυτή έχουν οι αμερικανικές αρχές αφού ο  χάκερ Deric Lostutter, μέλος των Anonymous,  ο 26χρονος ο οποίος εντόπισε και δημοσιοποίησε στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για τα καταδικαστούν δυο βιαστές, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μεγαλύτερη από εκείνη που επιβλήθηκε στους βιαστές!








Πλούσια Ρωσίδα επιχείρησε να αγοράσει λιοντάρι για κατοικίδιο

Η ρωσική αστυνομία ανακάλυψε σε τρένο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αγία Πετρούπολη- Μόσχα ένα λιονταράκι ηλικίας τεσσάρων μηνών...








Υποψήφιος πρύτανης του πανεπιστημίου της Γλασκόβης ο Σνόουντεν

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του πρύτανη του πανεπιστήμιου της Γλασκόβης υπέβαλε ο πρώην τεχνικός της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA) των ΗΠΑ Έντουαρντ Σνόουντεν.








Βυθίζεται στη βία η Ουκρανία: Τρεις νεκροί από τις συγκρούσεις στο Κίεβο

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από σφαίρες κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στο Κίεβο, εν μέσω της γενικευμένης κλιμάκωσης της βίας στην Ουκρανία. Πρωτοφανείς εικόνες στους δρόμους του Κιέβου, για «πιθανές δράσεις» προειδοποίησε η Ε.Ε.








Ο ενοχλητικός λόξιγκας και πως μπορεί να περάσει

Είναι κάτι που όλοι μας το έχουμε βιώσει. Εντελώς ξαφνικά, δίχως κάποια ένδειξη, όπου και να βρισκόμαστε, μπορεί να «χτυπήσει». Εκεί που αναπνέουμε, νιώθουμε να κόβεται ελάχιστά η ανάσα μας και μετά σαν μια έκρηξη να κινούνται όλα μας τα σωθικά, το στομάχι, το διάφραγμα και σαν επιστέγασμα να έρχεται εκείνος ο χαρακτηριστικός ήχος. 








Η κυρία Σιράκ συμπαραστέκεται στην Τριερβελέρ

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Europe 1, η κυρία Σιράκ, 80 χρόνων σήμερα,  χαρακτήρισε «αρκετά σκληρή» την τύχη της Βαλερί Τριερβελέρ. Αποκάλυψε επίσης ότι έστειλε «λίγες λέξεις» υποστήριξης στην Βαλερί...








Τρομοκρατική απειλή σε Ολυμπιακές Επιτροπές τεσσάρων χωρών

Οι Ολυμπιακές Επιτροπές της Γερμανίας και της Ιταλίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι έλαβαν ηλεκτρονικά μηνύματα με απειλές για τρομοκρατικές επιθέσεις κατά τους επικείμενους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι, ενώ παρόμοιες απειλές είχαν ανακοινώσει νωρίτερα πως δέχθηκαν και οι Ολυμπιακές Επιτροπές της Ουγγαρίας και της Σλοβενίας.








Ο Πάπας τους έβαλε στη θέση τους

Στο Νταβός συγκεντρώνεται από σήμερα η διεθνής οικονομική και πολιτική αφρόκρεμα για να λάβει μέρος στο 440 Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.








Κίεβο: Τρεις νεκροί μετά από βίαιη επέμβαση της ουκρανικής αστυνομίας

Τρεις νεκροί κατά την διάρκεια της αστυνομικής επέμβασης για να εκκενωθεί ο δρόμος μπροστά από το ουκρανικό Κοινοβούλιο. Σύμφωνα με την ιατρική ομάδα που έχει συσταθεί για υποστήριξη των διαδηλωτών, τα δύο θύματα σκοτώθηκαν από σφαίρες και το τρίτο έπεσε από μεγάλο ύψος και κατέληξε αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.  








Πως η κόρη του, με εγκεφαλική πάθηση, του άλλαξε τη ζωή (Video)

Ο Ρικ Φαν Μπικ, ήταν ένας συνηθισμένος άνδρας. Είχε παντρευτεί, ήταν ερωτευμένος με τη γυναίκα του, δούλευε, περνούσε καλά στη ζωή του και το μόνο που ήθελε ήταν ένα παιδί.








Οι Ρώσοι «καθάρισαν» Ισλαμιστή τρομοκράτη (Video)

Στο πλαίσιο των εκκαθαρίσεων που επιχειρεί η ρωσική ηγεσία ενόψει της ασφάλειας των Ολυμπιακών αγώνων του Σότσι, οι ειδικές δυνάμεις εντόπισαν και εκτέλεσαν έναν εκ των ηγετών των Ισλαμιστών τρομοκρατών.








Ίδρυμα Γκέιτς: Το 2035 δεν θα υπάρχει σχεδόν καμία φτωχή χώρα στον κόσμο

Ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς και η γυναίκα του Μελίντα φαίνεται ότι είναι πολύ αισιόδοξοι για τις προσπάθειες που κάνουν πολλές χώρες να βγουν από τη φτώχεια, εκτιμώντας ότι ως το 2035 δεν θα υπάρχουν φτωχές χώρες στον κόσμο.








21 βιασμοί, 290 χρόνια φυλακή

Υπάρχουν ποινές και ποινές. Από τις λεγόμενες παραδειγματικές είναι αυτή που επιβλήθηκε στον Τόμας Τσιρέμπουε.








Ταϊλάνδη: Πυρά κατά του ηγέτη των «Κόκκινων Πουκάμισων»

Ένας εκ των ηγετών του φιλοκυβερνητικού κινήματος «Κόκκινα Πουκάμισα» τραυματίστηκε την Τετάρτη από τα πυρά αγνώστων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο στη βορειοανατολική πόλη Ούντον Θάνι και η αστυνομία εκτιμά ότι η επίθεση είχε πολιτικό κίνητρο.






Τετράωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν οι γιατροί

Τετράωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα Πέμπτη, σε όλη τη χώρα οι Ομοσπονδίες των νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) και των γιατρών του ΕΟΠΥΥ (ΠΟΣΕΥΠ – ΕΟΠΥΥ), με την κάλυψη του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), από τις 11π.μ έως τις 3μ.μ








Αίγιο: 74χρονος πυροβόλησε παιδιά που έπαιζαν!

Απίστευτο συμβάν το απόγευμα στην Καλλιθέα του Αιγίου, όταν 74χρονος πυροβόλησε παιδιά που έπαιζαν όπως γράφουν τοπικά ηλεκτρονικά μέσα.








Δήμευση ακινήτων Γριβέα – Βάτσικα

Σε δημεύσεις ακινήτων που διατηρούν στην Ελλάδα οι επιχειρηματίες Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγος του Αναστασία Βάτσικα, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα στην Βρετανία, προχωρούν οι δικαστικές αρχές ενώ παράλληλα ζητείται το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του ζεύγους.








Τρεις συλλήψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από την Αντιτρομοκρατική συνελήφθησαν τρία άτομα, δύο στην Αθήνα κι ένα στη Θεσσαλονίκη.



22.01.2014




Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ

Συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή πραγματοποίησε η ΑΔΕΔΥ, καταγγέλλοντας την απαγόρευση της συγκέντρωσης που είχε προκηρυχθεί για τις 8/1/2014 κατά της ανάληψης της Προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα, αλλά και τη σύλληψη συνδικαλιστή μέλους της.








Οι αγρότες «ζεσταίνουν» τις μηχανές

Κινητοποιήσεις ξεκινούν αγρότες της Βόρειας Ελλάδας της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου αντιδρώντας -μεταξύ άλλων- στην υποχρέωση τήρησης, από τη φετινή χρονιά, βιβλίων εσόδων- εξόδων.



22.01.2014



Die Presse: Η τρόικα στόχος της τρομοκρατίας;

«Οι διαπραγματευτές της τρόικας θα μπορούσαν να είναι εξέχων στόχος για το νεοϊδρυθέν τρομοκρατικό μέτωπο», αναφέρει η αυστριακή εφημερίδα.



22.01.2014



Γριβέας-Βάτσικα: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Το αρμόδιο ειρηνοδικείο του Λονδίνου άφησε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους τον Κυριάκο Γριβέα και την σύζυγό του Αναστασία Βάτσικα, εναντίον των οποίων εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση των «κόκκινων» δανείων του ΤΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...