ΜΙΛΑΝ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-1 Μιλανέζικο «έγκλημα», μαδριλένικη «τιμωρία» (vds)

Δύο ημίχρονα, δύο διαφορετικές εικόνες και ένα λάθος που έκρινε τα πάντα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα από το «Σαν Σίρο», επικράτησε 1-0 της Μίλαν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Champions League και αγκάλιασε την πρόκριση εν όψει της ρεβάνς της 11ης Μαρτίου στο «Βιθέντε Καλντερόν».


Μια λάθος προσπάθεια απομάκρυνσης του Αμπάτε που αποτέλεσε… ασίστ στον Ντιέγκο Κόστα και η εύστοχη (και… εύκολη) κεφαλιά του ηγέτη των «ροχιμπλάνκος» στο 83' αρκούσε για να κρίνει τα πάντα στο «Σαν Σίρο».

Ωστόσο, νωρίτερα, η Μίλαν είχε την ευκαιρία, στο πολύ καλό δικό της πρώτο ημίχρονο, να σκοράρει. Όμως δύο φορές τα δοκάρια, στο σουτ του Κακά (15') και στην κεφαλιά του Πόλι (18', με τη συμβολή του Κουρτουά), δεν της επέτρεψαν να πανηγυρίσει. Χαμένες πήγαν και οι δύο άλλες μεγάλες ευκαιρίες με τους Κακά (30') και Μπαλοτέλι (43').

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο, παθητική και ανύπαρκτη επιθετικά ως τότε (είχε απλά δυο κεφαλιές με τους Ραούλ Γκαρθία στο 25' και Γκοδίν στο 36') αμύνθηκε καλύτερα, έλεγξε το ρυθμό, απείλησε (48', 75', 79' Ραούλ Γκαρθία, 51' Ντιέγκο Κόστα) και τελικά έφτασε στο πολύτιμο γκολ.
Οσο για τη Μίλαν; Δεν μπόρεσε να διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό ούτε να απειλήσει με την ίδια ευκολία. Ουσιαστικά είχε ένα σουτ του Κακά στο 59', μια άστοχη κεφαλιά του Εσιέν στο 65' και ένα σουτ του Ραμί στο 87'. Ετσι, στη Μαδρίτη, θα έχει πολύ δύσκολο έργο.


ΣΚΟΡΕΡ: 83' Ντιέγκο Κόστα
ΔΟΚΑΡΙΑ: 15' Κακά, 18' Πόλι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 44' Αμπάτε, 61' Μπονέρα, 90'+1' Ραμί - 20' Ινσούα, 41' Σουάρεθ, 69' Ντιέγκο Κόστα, 90'+3' Αντριάν
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο (26' Αμπάτε), Εμάνουελσον, Μπονέρα, Ραμί, Ντε Γιονγκ, Εσιέν, Πόλι (85' Κονστάν), Τααράμπ, Κακά, Μπαλοτέλι (77' Πατσίνι).
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Χουανφράν, Ινσούα, Μιράντα, Γκοδίν, Γκάμπι, Μάριο Σουάρεθ, Τουράν (74' Κριστιάν), Κόκε, Ραούλ Γκαρθία (80' Αδριάν), Ντιέγκο Κόστα.


Eπιμέλεια: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...