Τσάμπιονς Λιγκ: Ματσάρα στο Μάντσεστερ μεταξύ Σίτι και Μπαρτσελόνα -Λεβερκούζεν-Παρί Σεν Ζερμέν το έτερο ζευγάρι

Θα μπορούσε να είναι και ο... τελικός της διοργάνωσης
Επιτέλους Τσάμπιονς Λιγκ. Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ξαναρχίζει σήμερα με τους αγώνες, Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα και Λεβερκούζεν-Παρί Σεν Ζερμέν. Στην φάση των «16» υπάρχει και ελληνική παρουσία με τον Ολυμπιακό να ρίχνεται στη μάχη την άλλη Τρίτη κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Φάληρο.


Η αναμέτρηση στο Μάντσεστερ θα μπορούσε να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης. Ο Πελεγκρίνι υποστήριξε ότι η Σίτι δεν πρόκειται να αλλάξει την αγωνιστική της φιλοσοφία και για αυτό υπερασπίστηκε τον Γιάγια Τουρέ που δέχεται σκληρή κριτική από τον αγγλικό τύπο ότι παραμελεί τα αμυντικά του καθήκοντα. Η Σίτι ποντάρει στον Ισπανό διεθνή επιθετικό Αλβάρο Νεγρέδο αφού ο Σέρχιο Αγουέρο είναι τραυματίας. Ο Νεγρέδο είναι ο τρίτος σκόρερ των «πολιτών» στο πρωτάθλημα με 9 γκολ πίσω από τον Αγουέρο που έχει 15 και τον Γιάγια Τουρέ με 12. Όμως συνολικά έχει πετύχει 23 γκολ σε όλες στις διοργανώσεις.

Από την άλλη πλευρά ο Μέσι έχει χάσει αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμών. Έχει πετύχει 13 γκολ και έχει παίξει στα 17 από τα 24 παιχνίδια του πρωταθλήματος και έξι στο Τσάμπιονς Λίγκ όπου φέτος αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια.
pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...