Η καθηγήτρια που παράτησε αίθουσες και εργαστήρια για την... μπάρα των κλαμπ

Πώς η Dr Rebecca Slane άλλαξε... επαγγελματικό προσανατολισμό και έγινε η “Toxic Cherry”
Μια ιστορία από αυτές που γίνονται πρωτοσέλιδα σε περιοδικά και ταμπλόιντ εφημερίδες έχει γίνει το απόλυτο “χιτ” στο Διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, ιδιαίτερα στη Βρετανία, όπου ζει και εργάζεται η “πρωταγωνίστριά” της.


Ο λόγος για μια καθηγήτρια Φυσικής που ξαφνικά αποφάσισε να αφήσει πίσω της τα ερευνητικά εργαστήρια και τις αίθουσες διδασκαλίας και να αφοσιωθεί σε αυτό που τελικώς ανακάλυψε πως αγαπά περισσότερο: τον αισθησιακό χορό πάνω στις μπάρες των διαφόρων κλαμπ, το επονομαζόμενο και pole dancing!
Η Dr Rebecca Slane ήταν μέχρι πρότινος μια λαμπρή επιστήμονας και ερευνήτρια. Αποφοίτησε πρώτη στο τμήμα της από το Πανεπιστήμιο του Σάντερλαντ, αφιέρωσε χιλιάδες ώρες στον τομέα της έρευνας και αφού απέκτησε το Διδακτορικό της άρχισε και τη διδασκαλία σε προπτυχιακά τμήματα του πανεπιστημίου.





Την ίδια ώρα όμως και σε μια προσπάθειά της να γυμναστεί και να βρει μια διέξοδο μακριά από τις ατελείωτες ώρες στα εργαστήρια, γράφτηκε σε μια σχολή χορού. Εκεί είδε για πρώτη φορά επαγγελματία γυμνάστρια να παραδίδει μαθήματα pole dancing και μαγεύτηκε! Αίφνης η προηγούμενη ζωή της φαινόταν αδιάφορη και κενή. Η Dr Rebecca είχε μόλις “πεθάνει”. Και γεννιόταν η χορεύτρια με το όνομα “Toxic Cherry”.

Η συνέχεια εξίσου απίστευτη. Η καθηγήτρια Φυσικής μεταμορφωνόταν μέρα με τη μέρα σε επαγγελματία χορεύτρια του pole dancing και του burlesque. Μέσα σε έναν χρόνο δεν δίστασε να αγωνιστεί στο εθνικό πρωτάθλημα χορού της Βρετανίας και να καταταγεί πέμπτη. Την αμέσως επόμενη χρονιά, το 2011 δηλαδή, έγινε αυτή η νικήτρια, κατακτώντας το UK Pole Professional Cup! Και τότε παραιτήθηκε από το πανεπιστήμιο για να ανοίξει τη δικιά της σχολή χορού, την Cherry Dance Academy.







Σήμερα η Ρεμπέκα έχει πετάξει για τα καλά την άσπρη ρόμπα των εργαστηρίων και πλέον διδάσκει χορό και pole dancing σε 150 μαθήτριες την εβδομάδα. Τα βράδια έχει το δικό της σόου στην πίστα και στην μπάρα του κλαμπ “The House of Smith” στο Νιούκαστλ...πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...