Συγκοινωνιακό χάος και...κουτουλιές λόγω απεργίας του μετρό στο Λονδίνο

Χάος επικρατεί στο Λονδίνο, εξαιτίας 48ωρης απεργίας του προσωπικού στον υπόγειο σιδηρόδρομο που παρέλυσε την βρετανική πρωτεύουσα.
Συγκοινωνιακό χάος και...κουτουλιές λόγω απεργίας του μετρό στο Λονδίνο


Η κυκλοφορία των τρένων έχει μειωθεί κατά 70%, σύμφωνα με τα συνδικάτα των εργαζομένων που απεργούν διαμαρτυρόμενοι για τις σχεδιαζόμενες περικοπές 950 θέσεων εργασίας και το κλείσιμο όλων των εκδοτηρίων.

Οι αποβάθρες και οι συρμοί ήταν ασφυκτικά γεμάτοι και οι ουρές στις στάσεις των λεωφορείων ατελείωτες, καθώς η μετακίνηση στο σιδηροδρομικό δίκτυο διαρκεί την διπλάσια ώρα απ' ότι συνήθως.

Σε ορισμένους σταθμούς οι επιβάτες έπρεπε να σταθούν στην ουρά για να μπορέσουν να ανέβουν στις κυλιόμενες, προτού καταφέρουν να φθάσουν στις αποβάθρες. Λόγω της έντασης και του εκνευρισμού, δεν έλειψαν και τα έκτροπα, αφού όπως μεταδίδει το Skynews στον πολυσύχναστο σταθμό Clapham Junction, ένας επιβάτης έδωσε κουτουλιά σε άλλον καθώς δεν κατάφερε να επιβιβαστεί σε ένα ασφυκτικά γεμάτο τρένο.
Συγκοινωνιακό χάος και...κουτουλιές λόγω απεργίας του μετρό στο Λονδίνο
Παρότι 100 επιπλέον λεωφορεία τέθηκαν στην διάθεση των επιβατών, οι ουρές στις στάσεις ήταν τεράστιες.
Πολλοί αποφάσισαν να μετακινηθούν με δικό τους μέσο (ΙΧ και ποδήλατα) κι έτσι αυξημένη ήταν και η κίνηση στους δρόμους.

Πολίτης που αναγκάστηκε να πάει στην δουλειά με τα πόδια, δήλωσε ότι χρειάστηκε να περπατήσει πάνω από μία ώρα για να φτάσει στην δουλειά του. «Έχω εκνευριστεί πολύ. Δεν έπρεπε να κάνουν απεργία» είπε στο Skynews.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...