Δείτε τον Τσίπρα με την φανέλα του Τσάβες στον αγώνα της «Hasta la Victoria Siempre»

Σε τουρνουά ποδοσφαίρου στην μνήμη του θανόντα ηγέτη της Βενεζουέλας - "Ο Τσάβες πέρασε από εδώ", το μήνυμα στη φανέλα που επιδεικνύει στο φακό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Σε μια ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση με πολιτικό χαρακτήρα, παραβρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Το «φιλικό» ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργανώθηκε στο στάδιο Νήαρ Ηστ της Καισαριανής είχε σκοπό να τιμήσει τη μνήμη του Ούγκο Τσάβες, του πρώην προέδρου της Βενεζουέλας που πέθανε πέρυσι. 

Η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα σε συνεργασία με το δήμο Καισαριανής ήταν οι διοργανωτές του τουρνουά, στο πλαίσιο της παγκόσμιας κινητοποιήσης «Ο Τσάβες πέρασε από εδώ», με αφορμή την πρώτη επέτειο του θανάτου του ηγέτη της Μπολιβαριανής Επανάστασης.

Ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους που παρακολούθησαν το ματς ήταν και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μάλιστα φωτογραφήθηκε με τους ποδοσφαιριστές και τα αναμνηστικά μπλουζάκια με τον Τσάβες.

Στο ποδοσφαιρικό τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες «Venceremoς» της Πρεσβείας της Βενεζουέλας και των ομάδων παλαιμάχων του «Απόλλων Ριζούπολης», «Εθνικός Αστέρας», της Διεθνούς Εκστρατείας «Hasta la Victoria Siempre» και της ερασιτεχνικής ομάδας της Κέρκυρας «Corfu F.C» που αναμετρήθηκαν σε τέσσερις φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου.
Ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν ήταν και οι Χουάν Ραμόν Ρότσα, Νίκος Σαργκάνης, Ηλίας Ατματζίδης, Σάββας Κωφίδης και Νίκος Μάλλιαρης.

Νικήτρια αναδείχθηκε η «Hasta la Victoria Siempre» που επικράτησε της Venceremoς» στον τελικό. Η «Hasta la Victoria Siempre» προηγουμένως είχε νικήσει την ομάδα της Κέρκυρας και του Εθνικού Αστέρα, ο οποίος είχε επικρατήσει του Απόλλωνα Ριζούπολης στο μεταξύ τους παιχνίδι.











pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...