AΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΙΛΑΝ 4-1 «Σφραγίδα» Nτιέγκο Κόστα και... 8άδα! (vds)

Το υπέρ της 1-0 στο Μιλάνο την καθιστούσε φαβορί και το επιβεβαίωσε, έστω και αν… τρόμαξε για ένα 20λεπτο. Ο λόγος για την Ατλέτικο, που επιβλήθηκε 4-1 της Μίλαν στη Μαδρίτη, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι της φάσης των «16» του Champions League και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.


Ο Νιτιέγκο Κόστα, που είχε πετύχει το γκολ στην Ιταλία, άνοιξε και στο «Βιθέντε Καλδερόν» το δρόμο της πρόκρισης με το γκολ στο 3' και τον «έκλεισε» στο 85'. Ενδιάμεσα, είχαν σκοράρει και οι Αρντά Τουράν (40') και Ραούλ Γκαρθία (71').
Οσο για τη Μίλαν; Παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό, πήρε τα ηνία μετά το 20', ισοφάρισε με τον Κακά στο 27' και ήταν έτοιμη για την ολική ανατροπή με την άστοχη κεφαλιά του Βραζιλιάνου στο 36'. Ωστόσο, όχι μόνο δεν έγινε το 1-2, αλλά έγινε το 2-1 στο 40' με τον Αρντά Τουράν (κόντρα στη ροή του παιχνιδιού) και ουσιαστικά τα πάντα τελείωσαν. Mάλιστα, μπορούσε να γίνει άμεσα το σκορ 3-1 με το άστοχο «ψαλίδι» του Ραούλ Γκαρθία στο 42'.
Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και στο «Σαν Σίρο», η Μίλαν δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, η Ατλέτικο έλεγξε άνετα το ματς, είχε δοκάρι με τον Γκάμπι στο 48' και ευτύχησε σε δύο τελικές προσπάθειες να πετύχει άλλα δύο γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, είχαν την ευκαιρία του Ρομπίνιο στο 66' και το δοκάρι του Βραζιλιάνου στο 73' (μετά το 3-1), αλλά παρά την προσπάθειά της, δεν έδειξε ικανή για τη μεγάλη πρόκριση.
Πλήγμα για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε η απουσία, λόγω καρτών, του Ραούλ Γκαρθία στον πρώτο προημιτελικό.
ΣΚΟΡΕΡ: 3', 85' Ντιέγκο Κόστα, 40' Αρντά Τουράν, 71' Ραούλ Γκαρθία - 27' Κακά
ΔΟΚΑΡΙΑ: 48' Γκάμπι - 73' Ρομπίνιο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαρκ Κλάτενμπεργκ (Αγγλία)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 4' Γκαρθία - 7' Ραμί, 45'+2' Μπαλοτέλι, 70' Μπονέρα, 74' Ρομπίνιο
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Χουάνφραν, Φιλίπε Λουίς, Μιράντα, Γκοδίν, Γκάμπι, Σουάρεθ, Τουράν (78' Ροντρίγκεθ), Κόκε (82' Ντιέγκο), Ραούλ Γκαρθία (72' Σόσα), Ντιέγκο Κόστα.
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Εμάνουελσον, Ραμί, Μπονέρα, Εσιέν (69' Πατσίνι), Ντε Γιονγκ (78' Μουντάρι), Τάαραμπ (46' Ρομπίνιο), Κακά, Πόλι, Μπαλοτέλ
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ )

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...