Εκλογές 2014-ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Μπροστά Καμίνης, Μπουτάρης, Σγουρός

Προβάδισμα του Γιώργου Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων και του Γιάννη Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής, δείχνει δημοσκόπηση της εταιρίας GPO.
Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου για τον Δήμο Αθηναίων, ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης προηγείται με 22,4%.

Ακολουθούν ο 'Αρης Σπηλιωτόπουλος με 13,6%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 12,5%, ο Νικήτας Κακλαμάνης με 11,8%, ο Ηλίας Κασιδιάρης με 9%, ο Νίκος Σοφιανός με 6,5% και ο Βασίλης Καπερνάρος με 2,2%. 'Αλλον (υποψήφιο) επιλέγει το 3,2% του δείγματος.
Η κατηγορία «'Ακυρο/Λευκό/Αποχή» συγκεντρώνει 2,4%, ενώ 16,4% δηλώνουν αναποφάσιστοι ή δεν απαντούν.
Στην πρόθεση ψήφου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ο νυν δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης προηγείται με 36,3% έναντι του 16,9% που συγκεντρώνει ο Σταύρος Καλαφάτης. Ακολουθούν ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης (ΣΥΡΙΖΑ) με 8,5%, ο Γιάννης Δελλής (ΚΚΕ) με 3,8% και ο Χάρης Παπαγεωργίου (ΑΝ.ΕΛ.) με 2,4%. 'Αλλον υποψήφιο επιλέγει το 4,2% του δείγματος.
Η κατηγορία «'Ακυρο/Λευκό/Αποχή» συγκεντρώνει 3,9%, ενώ το 24% του δείγματος δηλώνουν αναποφάσιστοι ή δεν απαντούν.
Τέλος, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου για την Περιφέρεια Αττικής, ο νυν περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός προηγείται με 22,5% έναντι του 16,5% που συγκεντρώνει η Ρένα Δούρου.
Ακολουθούν ο Παύλος Χαϊκάλης με 9%, ο Θανάσης Παφίλης με 8,2%, ο Γιώργος Κουμουτσάκος με 8%, ο Ηλίας Παναγιώταρος με 5%, ο Πέτρος Μαντούβαλος με 3,5%, ο Θάνος Τζήμερος με 2,5% και η Μαρία Γιαννακάκη με 1,5%. 'Αλλον υποψήφιο επιλέγει το 1,3% του δείγματος.
Η κατηγορία «'Ακυρο/Λευκό/Αποχή» συγκεντρώνει 5,1%, ενώ το 16,9% του δείγματος δηλώνουν αναποφάσιστοι ή δεν απαντούν.
Τη δημοσκόπηση παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...