Κιμ Καρντάσιαν: Δείχνει πρώτη φορά την ποπάρα της!

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) βρίσκεται αυτό τον καιρό στην Ταϊλάνδη μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της, όπου γυρίζουν επεισόδια για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτί τους.
Και ανάμεσα στα διάφορα που κάνει η Κιμ είναι να ποζάρει για δουλειές που έχουν κλειστεί και θα δούμε τυπωμένες στο μέλλον.

Ο φακός τσάκωσε την 33χρονη σταρ της τηλεόρασης στη χθεσινή της φωτογράφηση που αναμένεται να αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.
Όλα αυτά τα χρόνια που η Καρντάσιαν αναρριχάται στη ριαλιτο-διασημότητά της, το πιο ισχυρό όπλο της ήταν, χωρίς αμφιβολία τα οπίσθιά της. Και παρά την έντονη φημολογία που τα ήθελε "πειραγμένα" και "τεχνητώς φουσκωμένα", η Κιμ ανέκαθεν υποστήριζε ότι "ο ποπός της είναι πέρα για πέρα φυσικός" και "τιμή της και καμάρι της".
Πάντα μια εικόνα την είχαμε, αλλά τώρα έρχεται η κοπέλα και τον μοστράρει φόρα παρτίδα. Πιο πολύ δεν γίνεται… Πάρε βαθιά ανάσα, κράτα το σαγόνι να μη σου πέσει (!) και κάνε κλικ εδώ
Πάντως, για την ιστορία, αν αναρωτιέται κανείς από πού ήρθε η έμπνευση για την εν λόγω καυτή πόζα με την όπισθεν της Κιμ δεν χρειάζεται να ψάξει μακριά. Η Μπιγιονσέ (Beyonce) με την οποία έχει ένα "θεματάκι" η κυρία Καρντάσιαν ήταν η πρώτη διδάξασα στο κλιπ της για το τραγούδι "Partition". Δες το στη συνέχεια (και συγκεκριμενα στο 2ο λεπτό του), θυμίσου και τι είχε πει σχετικά η ίδια η τραγουδίστρια και η σύγκριση δική σου.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...