Royal Visit Starts in New Zealand Το πρώτο επίσημο ταξίδι ως οικογένεια έκαναν ο Γουίλιαμ, η Κέιτ και ο υιός,

Οι πρίγκιπες έφτασαν στη Νέα Ζηλανδία όπου πραγματοποιούν προγραμματισμένο επίσημο ταξίδι τριών εβδομάδων οικογενειακά, το οποίο ξεκίνησε μάλλον επεισοδιακά.

Ύστερα από μια μικρή στάση στο Σίδνεϊ, ο Γουίλιαμ (William), η Κέιτ (Kate) και ο πρίγκιπας Γεώργιος (prince George) έφτασαν στο Ουέλινγκτον σήμερα το πρωί όπου έγιναν δεκτή με όλες τις δέουσες επισημότητες.


Φυσικά το πρόσωπο της ημέρας ήταν ο 9 μηνών γαλαζοαίματος ο οποίος ήταν ένας γλύκας –αν και κάπως βλοσυρός- στην αγκαλιά της μαμάς του, στη πρώτη του "επαγγελματική" εμφάνιση.


Ωστόσο, η μαμά Κέιτ το έκανε πάλι το "θαύμα" της και έστρεψε τα φλας επάνω της λόγω της στυλιστικής επιλογής της.

Κομψότατη και απαστράπτουσα η 32χρονη δούκισσα το Κέιμπριτζ επέλεξε ένα κόκκινο ταγιέρ με ανάλογο καπέλο για την πρώτη της εμφάνιση στη Νέα Ζηλανδία, όμως για ακόμη μια φορά δεν υπολόγισε σωστά το άνεμο και η φουστίτσα σηκώθηκε επικίνδυνα.
Δείτε και το ανάλογο βίντεο στο τέλος της είδησης. Τι να πρωτοκρατήσει η καημένη η Κέιτ; Το καπέλο, τη φούστα, το μωρό ή την κουπαστή μην γκρεμοτσακιστεί μαζί με το παιδί;;;

Και φυσικά η ιστορία είχε και συνέχεια καθώς στο πλαίσιο της επίσημης υποδοχής των υψηλών καλεσμένων υπήρξε και παραδοσιακή τελετή των Μαορί.
Εκεί οι πρίγκιπες χαιρέτησαν κατά το έθιμο τους οικοδεσπότες αγγίζοντας τις μύτες τους, αλλά και παρακολούθησαν και παραδοσιακούς χορούς από χορευτές με τις παραδοσιακές στολές -που τους άφηναν ημίγυμνους. Δύο κάπως άβολες στιγμές, στις οποίες όμως τόσο ο Γουίλιαμ όσο και η Κέιτ ανταποκρίθηκαν με το καλύτερο τρόπο.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...