Mundial 2014: Η πιο σέξι ενδεκάδα είναι δημοσιογράφοι

Δείτε τις όμορφες ρεπόρτερ που καλύπτουν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Είθισται σε κάθε μεγάλη αθλητική διοργάνωση οι δημοσιογράφοι να προσπαθούν να καλύψουν κάθε πτυχή, κάθε παράμετρο, ακόμα και παρασκήνια πιπεράτα, στα οποία συνήθως πρωταγωνιστούν αιθέριες υπάρξεις.


Στη λογική αυτή οι... παρακάμερες στα γήπεδα και τα αετίσια μάτια των βοηθών σκηνοθετών σκανάρουν τις κερκίδες των σταδίων για να βρουν -και κατόπιν να ζουμάρουν- τις γυναικείες παρουσίες. Κάπως έτσι, ιδίως τα τελευταία χρόνια, αρκετές νεαρές έχουν πιάσει το νόημα και φροντίζουν να δίνουν το «παρών» σε τέτοια γεγονότα, με στόχο να δείξουν τα κάλλη τους και να ανοίξουν δρόμους για μια νέα καριέρα.

Για τους μύστες των σπορ, η πιο χαρακτηριστική τέτοια περίπτωση είναι αυτή της λατρεμένης Λαρίσα Ρικέλμε, η οποία πρωταγωνίστησε στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο με το σπαθί της - μάλλον σωστότερα με το στήθος της, το οποίο αναδείχθηκε χάρη στα απίστευτα κοντινά του σκηνοθέτη που κάλυπτε τους αγώνες της εθνικής ομάδας της Παραγουάης. Η 29χρονη Λαρίσα έγινε το πρόσωπο (!) του περασμένου Μουντιάλ και σήμερα πια είναι μια πασίγνωστη τηλεπερσόνα στην πατρίδα της.

Τον δρόμο και το παράδειγμά της φρόντισαν έκτοτε να ακολουθήσουν δεκάδες καλλίπυγες κυρίες σε κάθε σπορ και διοργάνωση, ακόμα και στους πρόσφατους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του Σότσι (μέχρι και δίμετρες Ουκρανές να φιλιούνται παθιασμένα στις παγωμένες κερκίδες είδαμε). Αλλά το φετινό Μουντιάλ ήδη ξεχωρίζει γιατί μετέφερε το ενδιαφέρον από τις κερκίδες στην περίμετρο του αγωνιστικού χώρου και στα δημοσιογραφικά μπουθ.

Αίφνης οι φιλόδοξες σταρλετίτσες των κερκίδων απέκτησαν ισχυρό ανταγωνισμό. Και μάλιστα από κει που δεν το περίμενε κανείς. Εχουμε και λέμε: τουλάχιστον έξι χώρες κατέβασαν στα γήπεδα της Βραζιλίας το βαρύ πυροβολικό των αθλητικών συντακτριών τους. Ξαφνικά στα μπουθ, δίπλα σε έμπειρους άνδρες σπίκερ, παλιούς διεθνείς ποδοσφαιριστές και προπονητές που εκτελούν χρέη σχολιαστών, σε μπαρουτοκαπνισμένους φωτορεπόρτερ και εικονολήπτες με γένια τριών ημερών, εμφανίζονται λεπτεπίλεπτα πλάσματα με καμπύλες που κολάζουν και μεταδίδουν, ή τρέχουν να πάρουν μια δήλωση, ένα πλάνο, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Η κόλαση και ο παράδεισος μαζί επί γης - μεταφορικά και κυριολεκτικά για τους παρισταμένους. Γυναίκες στο ρεπορτάζ λοιπόν για τις ανάγκες κάλυψης του Μουντιάλ. Και τι γυναίκες! Για να έχετε και εσείς άποψη, ιδού μια... ενδεκάδα των πιο σέξι ρεπόρτερ του φετινού Παγκόσμιου Κυπέλλου.




Σάρα Καρμπονέρο
Ισπανία



Είναι γνωστό τοις πάσι πως οι μεγάλες ομάδες ξεκινούν από τον τερματοφύλακα. Στη θέση αυτή η ομάδα των πιο σέξι ρεπόρτερ του φετινού Μουντιάλ έχει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ο λόγος για την 30χρονη Σάρα Καρμπονέρο, με την εξωτική ομορφιά -«συγκλονιστικά όμορφη» την έχουν χαρακτηρίσει οι ισπανικές ταμπλόιντ, ενώ το αμερικανικό περιοδικό «FHM» προ διετίας την είχε ανακηρύξει την πιο σέξι δημοσιογράφο στον κόσμο- που έχει μάθει τα μυστικά της θέσης του γκολκίπερ από το ταίρι της, τον τερματοφύλακα της Ρεάλ και της Εθνικής Ισπανίας Ικερ Κασίγιας. Η Σάρα άφησε πίσω στην πατρίδα τον μικρό της γιο, που αποτελεί τον καρπό του μακρόχρονου δεσμού της με τον Κασίγιας, προκειμένου απερίσπαστη να καλύπτει τα ματς της Εθνικής Ισπανίας για λογαριασμό του δεύτερου κρατικού καναλιού της χώρας.



Φάμπι Μαρτίνεζ
Παραγουάη



Μεγάλο ταλέντο. Μόλις 20 χρόνων και με τις «ευλογίες» της Λαρίσα Ρικέλμε που φέρεται να την ανακάλυψε, η Φάμπι (Φαμπιόλα) Μαρτίνεζ δεν δηλώνει επαγγελματίας δημοσιογράφος. Αντιθέτως είναι η περυσινή εκλεγμένη «Μις Οπίσθια» στη χώρα της και με αυτό το εφόδιο αφίχθη στη Βραζιλία για να γίνει αυτή η μούσα του φετινού Μουντιάλ. Οι ανταποκρίσεις της στο ραδιόφωνο σπάνε το ένα ρεκόρ ακροαματικότητας μετά το άλλο. Απορίας άξιον είναι πώς δεν την έχει πλησιάσει μέχρι τώρα κανένας τηλεοπτικός σταθμός.



Αντζέλικα Καμάτσο
Κολομβία



Η Κολομβία φέτος κλέβει την παράσταση. Εχει κατεβάσει στη Βραζιλία ευμεγέθη δημοσιογραφική αποστολή για να καλύψει το Μουντιάλ. Αρχικά ο λόγος για την Αντζέλικα Καμάτσο, μια πολυσχιδή προσωπικότητα: η ίδια δηλώνει μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια. Εφτασε στη Βραζιλία για να καλύψει τους αγώνες  για λογαριασμό της κρατικής τηλεόρασης, πλην όμως έχει υποσχεθεί στο κοινό της να τραγουδάει ζωντανά στην τηλεόραση σε κάθε νίκη της χώρας της το τραγούδι της «La Hinchada».



Λάρα Αλβάρεζ
Ισπανία



Η Λάρα σίγουρα είναι η ιδανική για να παίξει στην άμυνα. Της έχει μάθει τα κόλπα ο πολύς Σέρχιο Ράμος της Ρεάλ! Πάντως η Λάρα Αλβάρεζ ήταν γνωστή στην ιβηρική χερσόνησο και προτού τα μπλέξει με τον Ράμος, αφού τα... προσόντα της είναι εμφανή. Εχει κάνει ένα πέρασμα από την τηλεόραση, όπου πρωτοεμφανίστηκε σε αθλητική εκπομπή καλύπτοντας το ρεπορτάζ των αγώνων μοτοσικλέτας (Moto GP), αλλά κατόπιν την κέρδισε το ποδόσφαιρο. Αυτή την εποχή εργάζεται για λογαριασμό του μεγαλύτερου ραδιοφωνικού σταθμού
της Μαδρίτης.



Γέντελιν Νούνιεζ
Χιλή



Η Χιλή επέλεξε να στείλει στη Βραζιλία τη Γέντελιν Νούνιεζ. Γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό της Χιλής από τη συμπαρουσίαση της αντίστοιχης «Αθλητικής Κυριακής» στη χιλιανή τηλεόραση, η Γέντελιν έχει παράλληλα πλούσια καριέρα και ως φωτομοντέλο. Θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο στον χώρο.



Ινές Σάινθ
Μεξικό



Ισως η πιο «έμπειρη» της ενδεκάδας! Στα 36 της χρόνια η Μεξικάνα δημοσιογράφος Ινές Σάινθ καλύπτει για λογαριασμό τηλεοπτικού σταθμού του Μεξικού το ρεπορτάζ από τις προπονήσεις και τα ματς της Εθνικής Βραζιλίας στο Μουντιάλ. Η Ινές είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση: τη χαρακτηρίζουν Σάλμα Χάγεκ των σπορ, όχι μόνο λόγω της καταγωγής της, αλλά κυρίως των καμπύλων της. Και να φανταστεί κανείς πως διατηρεί τέτοιο σώμα καίτοι έχει τρία παιδιά. Πέρα πάντως από την εξωτερική της εμφάνιση, η Ινές είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς δημοσιογράφους στη Λατινική Αμερική. Ενδεικτικά στοιχεία της εντυπωσιακής της καριέρας: έχει καλύψει τους Ολυμπιακούς της Αθήνας, τρεις διοργανώσεις και τους αντίστοιχους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και τέσσερις τελικούς NBA. Αυτή τη σεζόν έχει δική της εκπομπή συνεντεύξεων με τον τίτλο «DxTips».


Μελίσα Μαρτίνεζ
Κολομβία



Η αλήθεια είναι ότι η δεσποινίς Μαρτίνεζ (Μελίσα Μαρία Μαργκαρίτα Μαρτίνεζ Ρομέρο, όπως είναι το πλήρες όνομά της) είναι και αυτή πολύπλευρο ταλέντο. Η Κολομβιανοαμερικανή ηθοποιός, κωμικός και παρουσιάστρια έχει γεννηθεί στην Μπαρανκίγια της Κολομβίας, από όπου κατάγονται επίσης οι Σακίρα και Σοφία Βεργκάρα. Αρα έχει το απαιτούμενο DNA! Η Μελίσα αυτή τη σεζόν εργάζεται στο τηλεοπτικό δίκτυο Azteca América όπου παρουσιάζει ένα κωμικό τηλεοπτικό σόου, το «El Pelado de la Noche». Ευτυχώς για μας κάποιο στέλεχος του καναλιού είχε τη φαεινή ιδέα να τη στείλει στη Βραζιλία για να μεταδώσει τα παιχνίδια του Μουντιάλ.



Μαριάνα Γκονζάλεθ
Μεξικό


Η Μαριάνα είναι κατά βάση παρουσιάστρια αθλητικών εκπομπών στην κρατική τηλεόραση αλλά επιστρατεύτηκε για να καλύψει το ρεπορτάζ της εθνικής ομάδας της χώρας της. Το γεγονός πως προτιμά να κάνει ρεπορτάζ με τους φιλάθλους στους δρόμους γύρω από τα γήπεδα έχει προκαλέσει πονοκεφάλους στις Αρχές, καθώς η ίδια προτιμά να εμφανίζεται με ψηλοτάκουνα, φανέλα του Μεξικού και καυτό σορτσάκι και βγάζει συνεχώς selfie αγκαλιά με οπαδούς.



Βανέσα Χιούπενκοτεν
Μεξικό



Προσθήκη της τελευταίας στιγμής στην αποστολή των Μεξικάνων ρεπόρτερ αποτέλεσε η Βανέσα Χιούπενκοτεν (κλασικό μεξικάνικο όνομα) που κατέφτασε στη Βραζιλία και έχει χαζέψει κόσμο και κοσμάκη. Βασικά η Βανέσα είναι φωτομοντέλο και στάρλετ με περάσματα από τηλεοπτικά σόου. Πλην όμως βαφτίστηκε και αυτή αθλητική ρεπόρτερ και εστάλη στη Βραζιλία για να τονώσει την τηλεθέαση του ιδιωτικού σταθμού Galavision.



Χιμένα Σάντσεθ
Μεξικό



H Χιμένα Σάντσεθ έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά: είναι μεν μικροσκοπική, πλην όμως διαθέτει τρομερές καμπύλες και έχει πολύ μεγάλη τηλεοπτική πείρα. Tα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στις ΗΠΑ όπου έχει θέση σε πάνελ παρουσίασης και σχολιασμού αθλητικών γεγονότων. Κάπως έτσι ρίχτηκε και αυτή στη μάχη για το Μουντιάλ και έφτασε μέχρι τα γήπεδα της Βραζιλίας για να καλύψει τους αγώνες για λογαριασμό των ισπανόφωνων τηλεθεατών του αμερικανικού δικτύου Fox Sports.



Μελίσα Σάτα
Ιταλία



Στην κορυφή της επίθεσης, δικαιωματικά. Η αμερικανικής καταγωγής παρουσιάστρια της αθλητικής εκπομπής «TikiTaka» στο δίκτυο Italia 1 είναι διάσημη στη γείτονα για τη σχέση της με τον σταρ του ΝΒΑ Κόμπι Μπράιντ αλλά και για εκείνη με τον σταρ της Εθνικής Ιταλίας Κριστιάν Βιέρι, με τον οποίο τελικά χώρισαν όταν αυτή γνώρισε τον Γκανέζο διεθνή άσο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, με τον οποίο έκανε και το πρώτο της παιδί. Επίσης επί σειρά ετών, έλαμψε ως επιθετικός στο επαγγελματικό πρωτάθλημα γυναικείου ποδοσφαίρου.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...