Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014: Η Ελβετία επικράτησε 2-1 του Εκουαδόρ, στον αγώνα του 5ου Ομίλου

Με τις δύο ομάδες να αναμετρούνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους, η Ελβετία επικράτησε 2-1 του Εκουαδόρ, στον αγώνα του 5ου Ομίλου, κάνοντας μεγάλο βήμα πρόκρισης. Δυνατά στην αναμέτρηση μπήκαν οι φιλοξενούμενοι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 23ο λεπτό με τον Ενερ Βαλένσια να κάνει το 1-0.
Το τέρμα αυτό δεν πάγωσε τους Ελβετούς οι οποίοι ανέβασαν την απόδοση τους και πίεσαν για το τέρμα που θα τους κρατούσε “ζωντανούς” στην αναμέτρηση.

Η επανάληψη ξεκίνησε με αλλαγή για τους γηπεδούχους και μάλιστα... χρυσή! Λίγα δευτερόλεπτα από την είσοδό του στον αγώνα ο Μεχμέντι με κεφαλιά έκανε το 1-1, δίνοντας άλλο ρυθμό στο ματς.  Ετσι η Ελβετοί με τον χρόνο να κυλάει υπέρ τους προσπάθησαν να πετύχουν κι άλλο τέρμα, χωρίς όμως να βρίσκει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Το τέρμα για την Ελβετία ήρθε στο 69ο λεπτό από τον Ντρμιτς, ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ μάλλον λανθασμένα καθώς ο επιθετικός της Λεβερκούζεν καλυπτόταν (Ο Σάκα ήταν οφσάιντ όμως δεν ακούμπησε την μπάλα).
Κι εκεί όπου το Εκουαδόρ έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι ήρθε η ανατροπή! Ο Σεφέροβιτς, η δεύτερη αλλαγή της Ελβετίας, διαμόρφωσε το 2-1 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, μέσα σε κλίμα θριάμβου.
Ελβετία (Χίτζφελντ): Μπενάλιο, Λιχστάινερ, Φον Μπέργκεν, Ινλέρ, Τσάκα, Μπεχράμι, Ροντρίγκες, Στόκερ (46’ Μεχμέντι), Ντρμιτς (75’ Σεφέροβιτς), Ντζουρού, Σακίρι. 
Εκουαδόρ (Ρουέδα): Ντομίνγκες, Γκουαγκουά, Εράσο, Παρέδες, Νομπόα, Μοντέρο (77’ Ρόχας), Αγιόβι, Καϊσέδο (70’ Αρόγιο), Ε. Βαλένσια, Α. Βαλένσια, Γκρουέσο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...