28 χρόνια μετά -Προς επανασύνδεση οι θρυλικοί Wham!; *Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go

Το τελευταίο διάστημα ο Τζορτζ Μάικλ αφήνει συνεχώς υπονοούμενα για επανασύνδεσή του με τον Άντριου Ρίντζλεϊ
Ελπίδες για επανένωση των θρυλικών Wham αφήνει το τελευταίο διάστημα ο Τζορτζ Μάικλ «δείχνοντας» προς μια κοινή εμφάνιση στο φεστιβάλ του Glastonbury, 28 χρόνια μετά τη διάλυση του συγκροτήματος.


Οι δύο 51χρονοι σήμερα τραγουδιστές, ο Κυπριακής καταγωγής Μάικλ και ο Άντριου Ρίντζλεϊ, είχαν πουλήσει 25 εκατομμύρια δίσκους στα πέντε χρόνια της «αυτοκρατορίας» τους, από το 1981 έως το 1986.

Ο Μάικλ έχει αναφερθεί στους Wham σε σειρά συνεντεύξεων του για την προώθηση του καινούργιου του σινγκλ με τίτλο «Feeling Good».

Όταν ρωτήθηκε από το περιοδικό Q για το ποιο είναι το σημαντικότερο πράγμα για τα οποίο μετανιώνει, ο Τζορτζ Μάικλ απάντησε: «Το ότι διαλύσαμε τους Wham! και ότι δεν ζητήσαμε από την Κέιτ Μος να γίνει μέλος του συγκροτήματος».

Μάλιστα προχώρησε ακόμα περισσότερο το θέμα σε συνέντευξή του στο περιοδικό Mojo όταν ρωτήθηκε για το πότε ήταν η τελευταία φορά που μίλησε με τον φίλο του Άντριου. «Μιλήσαμε στις αρχές του χρόνου και συζητήσαμε για μια επανένωση των Wham! στο φεστιβάλ του Glastonbury την επόμενη χρονιά».

Η τελευταία κοινή εμφάνιση των δύο ήταν το 2012 σε ένα πάρτι μετά την εμφάνιση του Μάικλ στην τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
">πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...