Με ποιους κινητήρες θα έρθει το Adam Rocks;

Δεν πρόκειται για ένα 4×4 τσέπης, αλλά για ένα στιλάτο αυτοκίνητο πόλης με δυνατότητα παρουσίας και εκτός των… τειχών αυτής. Το Opel Adam Rocks διατίθεται ήδη προς παραγγελία σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης, με τις πρώτες παραγγελίες να προγραμματίζονται για το φθινόπωρο.
Οι τιμές πώλησής του στην χώρα μας δεν έχουν ανακοινωθεί, όμως η GM Ελλάς έχει κάνει γνωστό ότι η βάση τους θα βρίσκεται περίπου στα 16.000 ευρώ.

Τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και η αυξημένη – κατά 15 mm – απόσταση από το έδαφος, κάνουν το Adam Rocks να ξεχωρίζει οπτικά αλλά και ουσιαστικά από τη συμβατική έκδοση του μίνι της Opel. Το μήκους 3,74 m. προσθιοκίνητο μοντέλο θα διατίθεται στην ελληνική αγορά με δύο εκδόσεις ισχύος του ίδιου turbo κινητήρα, του 1.0 ECOTEC. Το τρικύλινδρο σύνολο προδιαγραφών Euro 6 συνεργάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, αποδίδει 90 και 115 PS, ενώ η μέγιστη ροπή είναι κοινή στα 16,9 kgm.
Η ελληνική αντιπροσωπεία δεν έχει ανακοινώσει επιδόσεις και στοιχεία για την κατανάλωση, όμως η Opel Γερμανίας το έχει πράξει. Το Adam Rocks 90 PS χρειάζεται 11,9 sec για να επιταχύνει στα 100 km/h και φθάνει σε τελική ταχύτητα τα 180 km/h. Ο κινητήρας του καταναλώνει σε μεικτό κύκλο 4,5 lt/100 km και εκπέμπει στο περιβάλλον 105 g. CO2 ανά km. Το πιο δυνατό μοντέλο με τα 115 PS ολοκληρώνει το σπριντ 0-100 σε 9,9 sec, ενώ η τελική του αγγίζει τα 196 km/h. Η μέση κατανάλωση είναι 5,1 lt/100 km και οι εκπομπές ρύπων 119 g/km.
Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι, θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, cruise control και συνδεσιμότητα κινητού τηλεφώνου Bluetooth. Επίσης στάνταρ είναι η υφασμάτινη οροφή Swing Top που ανοίγει ηλεκτρικά σε πέντε μόλις δευτερόλεπτα, καθώς και ένα εξατομικευμένο κλειδί. Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας IntelliLink της Opel διατίθεται προαιρετικά.
Το NewsAuto.gr θα οδηγήσει το νέο Opel Adam Rocks κατά την πανευρωπαϊκή παρουσίασή του τον προσεχή Σεπτέμβριο και θα μεταφέρει άμεσα όλες τις εντυπώσεις του.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...