Europa League: Θέλει να γράψει ιστορία ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στη Μάιντς

Οι Αρκάδες αντιμετωπίζουν την γερμανική ομάδα για την είσοδο στα πλέι οφ του θεσμού γνωρίζοντας ότι μόνο να κερδίσουν έχουν από τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις
Ο Αστέρας Τρίπολης ταξίδεψε στην Γερμανία με όνειρο κρυφό. Να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από την γερμανική Μάιντς ενόψει της ρεβάνς στην Τρίπολη. Όλοι στην ομάδα αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αφού η Μάιντς δεν είναι Ροβανιέμι. Στα καθαρά αγωνιστικά ο Στάικος Βεργέτης έχιε να αντιμετωπίσει δύο σημαντικές απουσίες, αυτές των Ουσέρο και Μπαράλες που είναι τραυματίες.

Η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Αστέρας θα αποτελείται από τους εξής: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Γκοϊαν, Ζησόπουλος, Λούι, Μουνάφο, Κουρμπέλης, Μπατιμπανγκά, Μάσα, Ρόλε, Ντε Μπλάσις.

Από την πλευρά της η Μάιντς έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, αλλά ο τεχνικός της ομάδας, Κάσπερ Χιούλμαντ, προβληματίζεται για την έλλειψη επίσημων αγώνων. Ο Δανός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Σλίσκοβιτς, ενώ ο δικός μας Καπίνο αναμένεται να μείνει στον πάγκο.

Η Μάιντς αναμένεται να παραταχθεί με τους: Κάριους, Μπροσίνσκι, Νοβέσκι, Μπελ, Ντίας, Γκαϊς, Μπαουμγκαρτλίνγκερ, Μίλερ, Κου, Τζούριτσιτς, Οκαζάκι.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...