«Με παγίδευσε ο δημοσιογράφος της Sun»: Αθώα η Tulisa Contostavlos για την κοκαΐνη

Το δικαστήριο έκρινε πως ο δημοσιογράφος, που αρχικά είχε κατηγορήσει την τραγουδίστρια για διακίνηση κοκαΐνης έπεσε σε αντιφάσεις, σχετικά με τα αποδεικτικά στοιχεία που παρέδωσε

Δικαιώθηκε στα δικαστήρια τελικά η Tulisa Contostavlos που πέρυσι το καλοκαίρι είχε συλληφθεί κατηγορούμενη για προμήθεια και διακίνηση κοκαΐνης.
Η διάσημη τραγουδίστρια και πρώην κριτής του X-Factor συνελήφθη επ' αυτοφώρω από την αστυνομία του Λονδίνου τον Ιούνιο του 2013 ενώ μεσολαβούσε για την πώληση κοκαΐνης ανάμεσα στον 35χρονο ράπερ Mike GLC και δημοσιογράφο της «Sun» που παρίστανε έναν παραγωγό ταινίας.  Η υπόθεση έκλεισε υπέρ της Tulisa, αφού ο δικαστής Alistair McCreath’s την αθώωσε.

Το δικαστήριο έκρινε πως ο δημοσιογράφος, που αρχικά είχε κατηγορήσει την τραγουδίστρια για διακίνηση κοκαΐνης έπεσε σε αντιφάσεις, σχετικά με τα αποδεικτικά στοιχεία που παρέδωσε.

«Μην ξεχνάμε ότι ο Mazher Mahmood ήταν ο μοναδικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση, ο μοναδικός ερευνητής και ο μοναδικός μάρτυρας» είπε ο δικαστής αναφερόμενος στον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Sun»

Η ίδια η Tulisa είπε ότι παγιδεύτηκε από τον δημοσιογράφο και τώρα ζητά αστυνομική έρευνα κατά του δημοσιογράφου.

«Η υπόθεση συνέβη μόνο επειδή ο Mahmood και η ομάδα του με παρέσυραν. Πίστευα ότι θα έκανα οντισιόν για ένα σημαντικό ρόλο σε μία ταινία» η Conostavlos.

«Με στοχοποίησαν μια εποχή που τα πράγματα πήγαιναν άσχημα για εμένα. Δεν έδειξαν κανένα έλεος. Ο Mahmood πήρε εμένα και την ομάδα μου, μας μέθυσαν και με έπεισαν να παίξω μία σκηνή του ρόλου. Το κατέγραψαν σε βίντεο και στη συνέχεια το προσκόμισαν ως αποδεικτικό στοιχείο. Ήταν πραγματικά φοβερό αυτό που έκαναν» είπε η 24χρονη τραγουδίστρια υποστηρίζοντας την αθωότητα της».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...