Διονύσης Σχοινάς - Ομορφαίνεις τη ζωή μου (video clip)!

Μετά την εντυπωσιακή και πολυσυζητημένη εμφάνιση του Διονύση Σχοινά στη μεγαλύτερη ελληνική παραγωγή που έγινε ποτέ, στην συναυλία «20 χρόνια Φοίβος, 20 χρόνια επιτυχίες» η συνεργασία του Διονύση με τον Φοίβο ήταν δεδομένη και στην αναμονή μέχρι οι προϋποθέσεις να είναι σωστές και να οδηγήσουν σε έναν προορισμό… την επιτυχία!

Η στιγμή έφτασε, ο Διονύσης Σχοινάς, συνεργάστηκε με τον Φοίβο ύστερα από δέκα και πλέον χρόνια και με «fast» διάθεση «ομόρφυναν τη ζωή μας» με το τραγούδι που θα μας ταξιδεύει «πρώτη θέση»!
Η νέα επιτυχία «Ομορφαίνεις την ζωή μου» οπτικοποιήθηκε με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου στην Αερολέσχη Αθηνών, στο Τατόι, σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό! Aεροπλάνα, κινητήρες, κινηματογραφικά φωτά, vintage τηλεοράσεις- που θα αποκαλύψουν πολλές εκπλήξεις στην συνέχεια-, κιθάρες , κάμερες και ο Διονύσης Σχοινάς με την μπάντα του να δημιουργούν μια εκρηκτική μουσική ατμόσφαιρα σε ένα απογειωτικό live!! Ο Διονύσης Σχοινάς δεν έχασε λεπτό τη διάθεση του και το κέφι του παρότι τα γυρίσματα διήρκησαν πολλές ώρες και το κρύο ήταν τσουχτερό!

Το concept ανέλαβε η McCann Athens, την επιμέλεια η Weber Shandwick και την παραγωγή η Stefi&Lynx Productions, με την ευγενική υποστήριξη της Airfasttickets
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...