*Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ: Νικήτρια η Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0 επί της Σεβίλης

 Με τίτλο ξεκινάει η νέα σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στον τελικό του ευρωπαϊκού σούπερ καπ, που διεξήχθη στο Κάρντιφ, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Σεβίλης και κατέκτησε το τρόπαιο.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της «βασίλισσας» ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης, το πρώτο στο 30ο λεπτό μετά από ενέργεια του Μπέιλ και το δεύτερο στο 49΄ με δυνατό σουτ.

Η Σεβίλλη που δεν φάνηκε ιδιαίτερα, έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 34΄ με τον Κασίγιας να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ το πλασέ του Καρίτσο.
Οι «μερένγκες» με νέα πρόσωπα τους Τόνι Κρόος και Τζέιμς Ροντρίγκες έδειξαν ότι κι εφέτος θα πρωταγωνιστήσουν. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είναι πολύ καλά δουλεμένη, έπαιξε γρήγορο και ποιοτικό ποδόσφαιρο, και γενικά με την  εμφάνισή της άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις
Στο κάρντιφ της Ουαλίας απόψε στις 21:45- Δείτε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων
Το Κάρντιφ της Ουαλίας φιλοξενεί στα πλαίσια του ευρωπαϊκού Super Cup τον ισπανικό εμφύλιο ο οποίος αναμένεται να αναδείξει τη βασίλισσα της Ευρώπης σε διασυλλογικό επίπεδο. Αντιμέτωπες, η νικήτρια του UEFA Champions League Ρεάλ Μαδρίτης και η κάτοχος του UEFA Europa League Σεβίλλη.
 πηγη
Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη: Η τιτανομαχία του Super Cup

Ο αγώνας ξεκινά στις 21:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη ΝΕΡΙΤ

Στα χαρτιά, η Ρεάλ των δώδεκα ευρωπαϊκών τίτλων, η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Καρίμ Μπενζεμά, του Γκάρεθ Μπέιλ, του Άνχελ Ντι Μαρία, του Τσάβι Αλόνσο και -τώρα- του Τόνι Κρόος, αποτελεί το μεγάλο φαβορί. Ωστόσο οι «ροχιμπλάνκος», κάτω από τις οδηγίες του Ουνάι Έμερι, θεωρούν πως μπορούν να ανατρέψουν τα προγνωστικά και να φέρουν την κούπα στη Σεβίλλη.

Και οι δύο ομάδες  διεκδικούν το δεύτερο Super Cup της ιστορίας τους ενώ τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Βρετανός Μαρκ Κλάτενμπουργκ.

Τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη στο Super Cup, ανακοίνωσαν πριν από λίγο οι δύο προπονητές. Καμία έκπληξη από Κάρλο Αντσελότι και Ουνάι Έμερι για το ματς που θα διεξαχθεί στο Κάρντιφ.

Αναλυτικά:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Κρόος, Μόντριτς, Χάμες, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά

Σεβίλλη (Ουνάι Έμερι): Μπέτο, Κόκε, Φάτζιο, Παρέχα, Ναβάρο, Κριχόβιακ, Καρίτσο, Βιδάλ, Σουάρεθ, Βιτόλο, Μπάκα
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...