Οι καλοκαιρινοί έρωτες και οι παγίδες που κρύβουν

Ποιοι είναι οι συναισθηματικοί και σεξουαλικοί κίνδυνοι που ενέχει το καλοκαίρι;
Το καλοκαίρι ενέχει κινδύνους τόσο για την σεξουαλική όσο και για την συναισθηματική υγεία και ισορροπία του ατόμου. Είναι η εποχή που αυξάνονται οι σεξουαλικές προκλήσεις. Η εναλλαγή περιστασιακών συντρόφων, ευνοεί την μετάδοση σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, όταν δεν χρησιμοποιούνται οι απαραίτητες προφυλάξεις. Το καλοκαίρι επιπλέον ευνοεί κάποιες ριψοκίνδυνες σεξουαλικά συμπεριφορές, όπως την σεξουαλική επαφή μετά από υπερβολική χρήση αλκοόλ.

Οι συναισθηματικοί κίνδυνοι
Για εσάς που είστε μόνες:

Η συναισθηματική επένδυση σε εφήμερες καλοκαιρινές γνωριμίες αποτελεί έναν  «κίνδυνο» αφού συχνά μια καλοκαιρινή γνωριμία αφήνει μια γεύση ματαίωσης, απογοήτευσης και απόρριψης. Για αυτό τον λόγο χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην προσέγγιση μιας καλοκαιρινής γνωριμίας , ιδιαίτερα εάν οι προσδοκίες σας περιλαμβάνουν κάτι παραπάνω από μια σεξουαλική περιπέτεια.

Για εσάς που έχετε σχέση:
Τα αυξημένα ποσοστά απιστίας και χωρισμών κατά τους θερινούς μήνες είναι μια πραγματικότητα  Έχει μεγάλη σημασία να αναγνωρίζετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η σχέση σας , να «εκμεταλλευτείτε» την προοπτική των κοινών διακοπών ώστε να καλύψετε με το ταίρι σας, τυχόν συναισθηματικά ή σεξουαλικά κενά.και να διερευνήσετε εάν οι χωριστές διακοπές –που ενδεχομένως να ζητήσει ή να ζητήσεις- θα βοηθήσουν στο να λάβετε μια ουσιαστική απόφαση για την πορεία της σχέσης σας.    


Το καλοκαίρι κάνει πιο επιτακτική από ποτέ την ανάγκη να ερωτευτείς… φρόντισε να ζήσεις τον έρωτα προστατεύοντας τον πολύτιμο εαυτό σου από σεξουαλικούς και συναισθηματικούς κινδύνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...