Αυτά είναι τα φιλιά που έβαλαν «φωτιά» στη μεγάλη οθόνη!

Έξι σταρ του Χόλιγουντ θυμούνται τις ερωτικές σκηνές με τους κινηματογραφικούς παρτενέρ τους και ψηφίζουν για τα πιο... βελούδινα χείλη!
Μπορεί για τους περισσότερους ηθοποιούς, το γύρισμα των ερωτικών σκηνών των ταινιών στις οποίες συμμετέχουν να είναι συνήθως αγχωτικό και κυρίως, να τους κάνει να νιώθουν άβολα, ωστόσο, υπάρχουν και celebrities που δεν δίστασαν να παραδεχθούν πως έτυχε να απολαύσουν τα παθιασμένα φιλιά που έδωσαν «on camera» με τους διάσημους συμπρωταγωνιστές τους!


Η Megan Fox και η Sandra Bullock είναι δύο από τις κυρίες, οι οποίες, σε συνεντεύξεις που έδωσαν σε γνωστές αμερικανικές εκπομπές, αποκάλυψαν ποιος ή... ποια φιλούσε καλύτερα!

Η Megan Fox «ψηφίζει» Shia LaBeouf

Κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας της, «Teenage Mutant Ninja Turtles», η Megan Fox αποκάλυψε στο E! News ότι το καλύτερο φιλί στη μεγάλη οθόνη το έχει δώσει με το συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Transformers», Shia LaBeouf.

Οι δυο σταρ είχαν αναπτύξει, μάλιστα, ερωτικό δεσμό πριν από μερικά χρόνια, όταν και η  Fox είχε χωρίσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα από τον νυν σύζυγό της και επίσης ηθοποιό, Brian Austin Green.





Η Kate Hudson και το φιλί του αδικοχαμένου Heath Ledger

Η γοητευτική Kate Hudson είπε ότι το καλύτερο φιλί «on camera» το έχει δώσει με τον αδικοχαμένο Heath Ledger το 2002 στην ταινία «The Four Feathers».

Μάλιστα, είπε ότι ο Ledger είχε απίστευτες ικανότητες στα χείλη!





Ο Ethan Hawke δεν ξέχασε ποτέ την Angelina Jolie

Ο ηθοποιός Ethan Hawke παραδέχτηκε ότι το καλύτερο φιλί που έχει δώσει επί της μεγάλης οθόνης ήταν με την Angelina Jolie.

«Η Angelina γεννήθηκε για να διαλύει τους άντρες και να τους κάνεις αδύναμους» είπε ο Ethan, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι, όταν σε φιλάει η Jolie, «ξεχνάς το όνομά σου»!





Η Keira Knightley «ψηφίζει» James McAvoy

Από την πλευρά της, η Keira Knightley είπε ότι ο συνάδελφός της James McAvoy πρέπει να έχει «μαγικά χείλη».

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει ότι ο McAvoy δίνει τα καλύτερα φιλιά!





Και η Sandra Bullock «τρελάθηκε» με το φιλί της Scarlett Johansson


Ποιος θα μπορούσε ποτέ να ξεχάσει το φιλί της Sandra Bullock με τη Scarlett Johansson στα MTV Movie Awards το 2010.

Μιλώντας για την εμπειρία της, η Sandra αναφέρθηκε στον τότε σύζυγο της σεξοβόμβας του Χόλιγουντ, Ryan Reynolds, λέγοντας ότι έχει δίκιο, όταν λέει πως η Scarlett «φιλάει υπέροχα»!





Όταν η Oprah Winfrey φιλήθηκε με τον Forest Whitaker


Για το καλύτερο... επαγγελματικό φιλί που έχει δώσει στη ζωή της μίλησε και η Oprah Winfrey, αποκαλύπτοντας ότι η πιο διασκεδαστική στιγμή που έχει «κρατήσει» από τα γυρίσματα της ταινίας «The Butler» το 2013, ήταν το φιλί της με τον ηθοποιό Forest Whitaker!

«Ένιωσα πολύ καλά γι' αυτό το φιλί. Ο Forest φιλάει πολύ καλά» αποκάλυψε η Oprah, μιλώντας στην αμερικανική εκπομπή του CBS This Morning.




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...