Αυτά είναι τα αγαπημένα μαγιό των fashion icons

Τα μαγιό Kiini δημιουργήθηκαν από την ανάγκη της Ipek Irgit, που γεννήθηκε στην Τουρκία και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, να δημιουργήσει μια σειρά μαγιό με boho αέρα και μοντέρνα διάθεση, που να ξεχωρίζει για την εφαρμογή και την ποιότητα.
 Η Irgit, που έχει δηλώσει ότι εμπνέεται από τις παραλίες όλου του κόσμου και την πολύβουη Νέα Υόρκη -όπου και ζει- έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρει μια θέση στις σελίδες των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας αλλά και στις καρδιές των πιο σημαντικών fashionistas.

Σας παρουσιάζουμε κάποιες από αυτές που έχουν προτιμήσει τα χειροποίητα πλεκτά μαγιό για τις εξορμήσεις τους σε παραλίες, πισίνες και όχι μόνο.

ANNA DELLO RUSSO

Μία από τις πιο εκκεντρικές προσωπικότητες στον χώρο της μόδας, η editor-in-chief της Ιαπωνικής Vogue Anna Dello Russo, ποζάροντας με το Kiini μαγιό της πάνω σ΄ένα βράχο με θέα τη θάλασσα.










CARA DELEVINGNE

Το πιο διάσημο μοντέλο στον κόσμο αυτή τη στιγμή -ή αλλιώς η Cara Delevingne- βουτώντας από το σκάφος στο οποίο βρέθηκε για τα γιορτάσει τα γενέθλια της φίλης της Selena Gomez, με top από το αγαπημένο της μαγιό Kiini.






BAR REFAELI

Σε μία άκρως καλοκαιρινή και χαρούμενη πόζα, το μοντέλο Bar Refaeli, που διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό με τον Leonardo di Caprio, επιδεικνύει το όμορφο μπικίνι της.












DREE HEMINGWAY

Το μοντέλο και ηθοποιός Dree Hemingway, που βρέθηκε πριν λίγο καιρό στη Μύκονο για το πάρτι της Louis Vuitton, ποζάρει με χάρη φορώντας μόνο το πλεκτό μπικίνι της από τη φίρμα Kiini.








MAN REPELLER- LEANDRA MEDINE

Μία από τις πιο αγαπημένες μας bloggers, ίσως και η πιο αγαπημένη, που έχει ξεχωρίσει για το χιουμοριστικό site της, συνδύασε το μπικίνι της με μία ψηλόμεση καρό φούστα για ένα εκλεπτυσμένο και ιδιαίτερο look.








NATALIE JOOS

H fashion editor, φωτογράφος και ιδιοκτήτρια του blog Tales of Endearment, Natalie Joos, πόζαρε σε ένα φουτουριστικό σκηνικό με το Kiini μαγιό της που το προτίμησε σε λευκό χρώμα.









πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...