Lana Del Rey: Ακυρώνει την συναυλία της στο Ισραήλ

«Η τραγουδίστρια και οι συντελεστές ήθελαν πραγματικά να έρθουν, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή» έγραψε εκπρόσωπος τύπου της διοργανώτριας εταιρίας
Το όνομα της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Lana Del Rey, προστίθεται στη λίστα καλλιτεχνών που ακύρωσαν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στο Ισραήλ. Μετά τον Neil Young, τους «Kansas», τον Paul Anka, τον Cee Lo Green, τους «Backstreet Boys» και τους «Megadeth», η Lana Del Rey ακυρώνει την συναυλία που επρόκειτο να δώσει στις 20 Αυγούστου στο Τελ Αβίβ,  όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του σόου.

Εκπρόσωπος της διοργανώτριας εταιρίας «2b Vibes», έγραψε σε ανακοίνωση του: «Η τραγουδίστρια και οι συντελεστές ήθελαν πραγματικά να έρθουν, αλλά δυστυχώς εμείς έπρεπε να αναβάλλουμε τη συναυλία γιατί δεν είναι η σωστή στιγμή να διαφημίσουμε και να προωθήσουμε την εκδήλωση, και επίσης γιατί οι αμυντικές δυνάμεις του Ισραήλ επιτρέπουν τη συγκέντρωση έως και χιλίων ατόμων».

Η είδηση έγινε αρχικά γνωστή από τον μουσικό Max Jury, που επρόκειτο να «ανοίξει» την συναυλία.«Δυστυχώς το show με την Lana Del Rey ακυρώνεται» έγραψε σε ανακοίνωση του την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Jeruselum Post τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί θα αντικατασταθούν με άλλα για μελλοντική συναυλία της τραγουδίστριας, η ημερομηνία της οποίας δεν έχει οριστεί ακόμα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...