Τα Καλύτερα Αεροδρόμια του 2014

Εδώ και 18 χρόνια, οι ταξιδιώτες σε SleepingInAirports.com  βαθμολογoύν τα αεροδρόμια όχι μόνο για τον «ύπνο-ικανότητα» τους παράγοντας, αλλά και τις υπηρεσίες, οι ευκολίες και δυνατότητες που προσφέρονται για την ενδιάμεση στάση των επιβατών.


Ετήσια έρευνα μας ρωτά τους ταξιδιώτες να εξετάσει τις τέσσερις Γ του ταξιδιού αεροδρόμιο: την άνεση, την άνεση, την καθαριότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών.

    Comfort περιλαμβάνει τη διαθεσιμότητα των βελούδινα καθίσματα, υποβραχιόνιο ελεύθερες περιοχές, ήσυχο ζώνες, ανακλινόμενα επιλογές, κλπ .;
    Στις ανέσεις περιλαμβάνονται δωρεάν Wi-Fi, 24-ωρη επιλογές τροφίμων, ντους, πληρώνουν σαλόνια και άλλα πράγματα να κάνουμε στο αεροδρόμιο περιμένοντας την πτήση?
    Κέντρα Καθαριότητα γύρω καθαρά πατώματα, διατηρείται μπάνια και τακτοποιημένο δικαστήρια των τροφίμων?
    Εξυπηρέτηση Πελατών σημαίνει χαμογελαστά πρόσωπα και φιλική στάση, μαζί με προσεγμένες και εξυπηρετικό εργαζόμενους (οι οποίοι προσφέρουν μέχρι κουβέρτες και μαξιλάρια για τους παγιδευμένους επιβάτες).

Είτε σχεδιάζετε να κοιμηθείτε το χρόνο σας μακριά σε ένα αεροδρόμιο - ή απλά ψάχνουν τρόπους για να περάσουν μια-δυο ώρες για μια ενδιάμεση στάση - ελπίζουμε Best & Worst Αεροδρόμια λίστες μας θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε το οποίο αεροδρόμια στη χρήση και τα οποία αεροδρόμια για να αποφύγετε τελείως!

Μόλις τελειώσετε εδώ, φροντίστε να ενημερωθείτε για τις περιφερειακές αξιολογήσεις αεροδρόμιο μας, οι οποίες βασίζονται σε ταξιδιώτες συνολική εμπειρία αεροδρόμιο. Και, φυσικά, μια καλύτερη λίστα Airports είναι σχεδόν πλήρης χωρίς ένα συνοδευτικό Χειρότερη Αεροδρόμια λίστα, οπότε ελέγξτε ότι έξω πάρα πολύ.
 Το Διεθνές Αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης 1., Σιγκαπούρη
 Για δέκατη όγδοη συνεχή χρονιά, Το Σιγκαπούρη Τσανγκί έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο αεροδρόμιο της όχι μόνο στην Ασία - αλλά στον κόσμο! Οι ταξιδιώτες εξήρε το αεροδρόμιο για τη συνολική χαλαρωτικό περιβάλλον του, διαισθητική διάταξη και φιλικό προσωπικό. Ο τεράστιος όγκος των δραστηριοτήτων και ανέσεις άφησε κάποιες διερχόμενοι ταξιδιώτες αναρωτιούνται αν έχει μόλις προσγειώθηκε σε ένα εμπορικό κέντρο ή θέρετρο παρά ένα αεροδρόμιο. Με θέμα κήπους, πολιτιστικές δραστηριότητες, παγκόσμιας κλάσης καταστήματα, spa, πισίνα, γυμναστήριο, σαλόνια, 4-ιστορία διαφάνεια, κινηματογράφους, σαλόνια με τηλεόραση, καθώς και δωρεάν Σιγκαπούρη περιήγηση στην πόλη, μια ενδιάμεση στάση εδώ, δεν είναι πιθανό να είναι βαρετό. Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν δωρεάν Wi-Fi και να επαναφορτίσετε όλες τις συσκευές τους σε ένα από τα πάνω από 800 σημεία φόρτιση του κινητού. Τον Ιούλιο, το αεροδρόμιο άνοιξε το spa ευεξίας Oasis στο Terminal 1 Το μοναδικό χαρακτηριστικό εδώ είναι το spa ψάρια που απολεπίζει τα πόδια και τα πόδια σας.

 Οι ταξιδιώτες περισσότεροι εκτιμούν τα ειδικά μένετε ζώνες. Υπάρχουν επί του παρόντος 6 περιοχές που έχει συσταθεί με τα ανακλινόμενα καθίσματα σε στυλ lounge. Συχνά απασχολημένοι και μερικές φορές θορυβώδη, οι περιοχές αυτές εκτιμάται από εκείνους τους ταξιδιώτες που δεν θέλουν να χαλαρώσουν στις δωρεάν θέσεις

2. Σεούλ Incheon International Airport, Νότια Κορέα (ICN) 

Σεούλ Incheon Airport είναι ένα από τα αγαπημένα ως αποτέλεσμα την άψογη καθαριότητα, άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, καθώς και τον όγκο των άνετο καθιστικό και υπνάκο θέσεις. Παροχών-σοφός, τα τερματικά πραγματικά πηγαίνουν πάνω και πέρα. Θα βρείτε βρείτε εσωτερικούς κήπους, σπα και φαντασμαγορικά μικρά καταστήματα που βρίσκονται σε όλη. Μοναδικά χαρακτηριστικά εδώ περιλαμβάνουν το Πολιτιστικό Οδός Κορέας - πλήρης, με τοπική κουζίνα και χορευτικές παραστάσεις - και το εσωτερικό παγοδρόμιο. Απεριόριστα δωρεάν Wi-Fi, ντους και uber-πολυτελή ιδιωτικά σαλόνια χαρούν περισσότερο εκείνους που ξοδεύουν πολλαπλές ώρες εδώ. Παίρνει σχεδόν στο σημείο όπου θα σκεφτόσαστε το αεροδρόμιο θέλει να μείνει για πάντα - αλλά στη συνέχεια, έχετε συνειδητοποιήσει ότι επίσης να εκτελέσετε δωρεάν ξεναγήσεις της πόλης για τους διερχόμενους επιβάτες, καθώς και. Μπορούν πραγματικά να τα κάνει όλα!

Η ZZZ Factor: Το αεροδρόμιο προσφέρει μερικές αφιερωμένη ζώνες ανάπαυσης που διαθέτουν μεγάλο γεμισμένο ξαπλώστρες. Υπάρχουν, επίσης, σειρές και σειρές από θαυμάσια υποβραχιόνιο της ελεύθερης επιλογής καθισμάτων κοντά στις πύλες.


3. Helsinki International Airport, Φινλανδία (HEL)


Το καινοτόμο και διέλευσης φιλικό Διεθνές Αεροδρόμιο του Ελσίνκι υπερέχει όσον αφορά την άνεση, την ευκολία, την καθαριότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών. Αγαπημένο μοναδικά χαρακτηριστικά εδώ περιλαμβάνουν την ανταλλαγή βιβλίων, χώρους χαλάρωσης, ηλεκτρονικά περίπτερα διαβατήριο (η σχεδόν εξάλειψη των γραμμών), γκαλερί τέχνης και, ίσως το σημαντικότερο, την εργονομική και προσιτές στο κοινό σαλόνι Kainuu. Τι πραγματικά που Ελσίνκι εκτός φέτος ήταν η σειρά TravelLab - μια πρωτοβουλία αεροδρόμιο ηγεσία σχεδιάστηκε για να βελτιώσει την ταξιδιωτική εμπειρία. Τον περασμένο χειμώνα και την άνοιξη, το αεροδρόμιο που συλλέγονται πληροφορίες από τους ταξιδιώτες ως προς τις υπηρεσίες που θα θέλατε να δείτε προσφέρονται. Στη συνέχεια, πιλοτικά τις καλύτερες ιδέες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Highlights περιλαμβάνονται δωρεάν μαθήματα γιόγκα και πιλάτες, pop-up φινλανδική εστιατόρια και ένα «selfie-τοίχο», που χαρακτήρισε διάσημα εθνικά ορόσημα.

Η ZZZ Factor: Στις αρχές της περιόδου ψηφοφορίας το αεροδρόμιο άνοιξε ένα υπόλοιπο και χαλάρωση ζώνη για μια δοκιμαστική περίοδο 3 μηνών. Το φανταστικό χώρο χαρακτήρισε κρεβάτια, λοβό του ύπνου και άνετες καρέκλες. Δεν είμαστε σίγουροι για το τι έγινε από το έργο, αλλά ακόμα και χωρίς αυτό το αεροδρόμιο συνεχίζει να προσφέρει άνετες ξαπλώστρες, μια ειδική αίθουσα ξεκούρασης με εργονομικά καθίσματα και μαλακά χαλιά, καθώς και άφθονη υποβραχιόνιο της ελεύθερης επιλογής καθισμάτων κοντά στις πύλες.


4. Διεθνές Αεροδρόμιο του Μονάχου, Γερμανία (MUC)
Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη ότι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Γερμανίας Μόναχο και αξιολόγηση για την αποτελεσματικότητα και την ευκολία της πλοήγησης. Το αεροδρόμιο προσφέρει μια σειρά από διασκεδαστικές δραστηριότητες για τους διερχόμενους επιβάτες, τα οποία κυμαίνονται από περιηγήσεις του ζυθοποιείου αεροδρόμιο μίνι γκολφ στο Fit & Fly Spa. Αυτό το έτος, είχαν ακόμα ένα προσωρινό-σταθμό του αεροδρομίου σταθερές surf, πλήρης, με ένα μεγάλο περίπτερο και μια τεχνητή φοίνικες στην παραλία! Υπερβολές στην άκρη, αυτό που πραγματικά ενθουσιασμένοι ψηφοφόροι φέτος ήταν οι ζώνες χαλάρωσης και λοβό του ύπνου στο Terminal 2.

Ο παράγοντας ZZZ: Μόναχο προσφέρει στους ταξιδιώτες υποβραχιόνιο χωρίς καθίσματα και ήσυχο χώρους ανάπαυσης με ανακλινόμενα καθίσματα. Αν προτιμάτε περισσότερη ησυχία (και δεν με πειράζει να πληρώνουν), υπάρχουν καμπίνες ύπνου κοντά στις υπόλοιπες περιοχές που μπορείτε να νοικιάσετε για λίγες ώρες.


5. Διεθνές Αεροδρόμιο Βανκούβερ, Καναδάς (YVR)

Όμορφο, άνετο, καθαρό και φιλικό - δεν είμαστε έκπληκτοι να δείτε Βανκούβερ ως το top-ψήφισε το αεροδρόμιο στη Βόρεια Αμερική και πάλι φέτος. Εκθέματα τέχνης, ένα ενυδρείο, αυτο-οργανωμένες περιηγήσεις, μεγάλες επιλογές τροφίμων, ζωνών ανάπαυσης, και άφθονη αυτόχθονες πολιτιστικές επιρροές κάνουν αυτό το αεροδρόμιο μια ενδιαφέρουσα αεροδρόμιο για να κολλήσει για λίγο. Ζεύγος ότι με μερικά σαλόνια αμοιβή με πλήρη ανάπαυση δωμάτια και ντους, και ένα σπα και γυμναστήριο στο διπλανό Fairmont Hotel, και ψάχνετε σε ένα πολύ άνετο ενδιάμεση στάση! Τι περισσότερο - φύλαξης αποσκευών και ένα δημόσιο σύστημα διαμετακόμισης υπερ-βολικό κάνει την καρδιά του Βανκούβερ προσβάσιμες για τους ταξιδιώτες με εκτεταμένες layovers.

Η ZZZ Factor: Ενώ καλύτερο ύπνο σας κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στο υποβραχιόνιο της ελεύθερης επιλογής καθισμάτων βρίσκονται στις πύλες, το αεροδρόμιο έχει εγκατασταθεί πρόσφατα πολλές νέες επιλογές καθισμάτων, συμπεριλαμβανομένων καθίσματα με υποπόδια, μια σειρά από νέα σαλόνια με τηλεόραση και παραγεμισμένο μπλοκ καναπέ που μπορεί να κινηθεί γύρω από και να ενωθεί, όπως απαιτείται.

 6. Kuala Lumpur International Airport, Μαλαισία (KUL)



αεροδρόμιο Κουάλα Λουμπούρ
5. Διεθνές Αεροδρόμιο Βανκούβερ, Καναδάς (YVR)
Κουάλα Λουμπούρ καταπλήσσει τους επισκέπτες με έχουν μεταμοσχευθεί ένα κομμάτι της Μαλαισίας τροπικού δάσους στο ίδιο το τερματικό. Ξύλινα διάδρομοι και το πάτωμα θόλος-ημιώροφο επιτρέπουν στους επισκέπτες να περιηγηθούν όλων των ορόφων του δάσους, ενώ μαθαίνουν για την πλούσια επίγειο οικοσύστημα στη Μαλαισία. Ενώ κάποιοι ψηφοφόροι θρηνούν ότι KUL δεν είναι τόσο φουτουριστικό όσο Incheon ή Changi, Κουάλα Λουμπούρ εξακολουθεί να παρέχει άριστη εκδόσεις των αερολιμενικών-απαραίτητα. Αυτό περιλαμβάνει μεγάλες παγκάκια, ξαπλώστρες, ντους και δωρεάν Wi-Fi - μεταξύ άλλων. Πλέον, έχουμε το είδος της αρέσει ότι αυτό το αεροδρόμιο επέλεξε ένα τροπικό θέμα και όχι θέμα επιστημονικής φαντασίας. Φέτος το αεροδρόμιο άνοιξε το πολυαναμενόμενο KLIA2 σε ευνοϊκές κριτικές. Η ZZZ Factor: Εκτός από τα ωραίο καιρό παγκάκια, το αεροδρόμιο έχει εγκατασταθεί καθίσματα με υποπόδιο σε ένα νέο ξεκούραση και χαλάρωση ζώνη.






7. Χονγκ Κονγκ Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ (HKG)
διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ
Show του Χονγκ Κονγκ το αεροδρόμιο της διακοπή υπερβολή είναι ότι είναι το σπίτι σε μεγαλύτερη IMAX θέατρο της χώρας! Θα διαθέτει επίσης μια σειρά από μικροσκοπικά κήπους, ένα προσομοιωτή πιλοτήριο, δωρεάν Wi-Fi, lounge με δωμάτια ύπνου, ένα ζευγάρι από τα ιαματικά λουτρά και ένα ψέκασμα των ντους.
Τα εστιατόρια είναι άφθονα και είναι πάντα ανοιχτή - και το εμπορικό πάρα πολύ είναι αρκετά καλή. Οι ταξιδιώτες εκτιμούν επίσης ότι η αρχιτεκτονική διατηρεί σταθερά τη θέση αέρινη αίσθηση, το φως και spacious.The τερματικά είναι εύκολο στην πλοήγηση, διατηρούνται σταθερά καθαρά, και είναι γεμάτα με απολαυστικά φιλικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
Το καλύτερο από όλα, αυτό το αεροδρόμιο κρατά φέρεται τιμές λογικές - για το Χονγκ Κονγκ. Ο παράγοντας ZZZ: Χονγκ Κονγκ προσφέρει υποβραχιόνιο χωρίς καθίσματα και ξαπλώστρες ξεκουραστούν. Αν είστε σε διαμετακόμιση και χρειάζεται να ξεκουραστεί, αναζητήστε τις ξαπλώστρες που κρύβεται πίσω από τους θάμνους.

8. Τόκιο International Airport, Ιαπωνία (HND)























Δύο αεροδρόμια εξυπηρετούν το Τόκιο, η Ιαπωνία και ευδιάκριτο πλεονέκτημα Χανέντα είναι η θέση του σε σχέση με το κέντρο της πόλης. Ενώ οι γειτονικές Ναρίτα διαρκεί 2 + ώρες για να φτάσει, HND είναι μια γρήγορη 45 λεπτά με τα πόδια. Ζεύγος ότι με τη φήμη του για να είναι καθαρή, εύκολη στην πλοήγηση και την αποτελεσματική και μπορείτε να αρχίσετε να καταλαβαίνετε γιατί οι ψηφοφόροι ήταν εντυπωσιασμένος. Παροχών-σοφός, οι ταξιδιώτες εκτιμήσουν το δωρεάν Wi-Fi, ντους, χώρο φύλαξης αποσκευών, αλλά δεν υπάρχει τίποτε άλλο να κάνουν στο μεταξύ πτήσεων. Αν προτιμάτε πιο άνετα (και ιδιωτικών) εγκαταστάσεις, υπάρχουν σαλόνια αμοιβή, ένα ξενοδοχείο διέλευσης στο Διεθνές Terminal και ξενοδοχεία που συνδέονται με τις εγχώριες τερματικά.

Η ZZZ Factor: Ενώ Τόκιο προσφέρει άφθονο παραγεμισμένο παγκάκια και υποβραχιόνιο δωρεάν δυνατότητες των καθισμάτων κοντά στις πύλες.

 9. Άμστερνταμ Schiphol International Airport, Ολλανδία (AMS)

Οι ταξιδιώτες επαινούν το αεροδρόμιο για να είναι ένα αποτελεσματικό, άνετο και φιλικό περιβάλλον. Πρόωρη ψηφοφόροι στην πραγματικότητα θα πάει τόσο μακριά ώστε να γράψει ότι "θα μπορούσε να κινηθεί εδώ" και "όπως πάντα για το AMS» - αλλά πιο πρόσφατα οι ψηφοφόροι ήταν λιγότερο ευχαριστημένοι. Φαίνεται ότι η AMS τελεί υπό ανακαίνιση, η οποία έχει μειώσει σημαντικά το καθιστικό ζώνη ξεκούραση και άνεση. Το αεροδρόμιο είναι προσωρινά λίγο λιγότερο sleepable - και δεν είμαστε σίγουροι πόσο καιρό θα διαρκέσει. Για τους διερχόμενους επιβάτες που επιθυμούν την παραμονή ενεργός, μια σειρά από φημισμένα δραστηριότητες και τις ανέσεις του τερματικού σταθμού είναι ακόμα διαθέσιμα και προσβάσιμα. Αυτό περιλαμβάνει απεριόριστο δωρεάν Wi-Fi, (λιγότερες) ζωνών ανάπαυσης, λοβό του ύπνου, καζίνο, βιβλιοθήκη και την επέκταση από το διάσημο Μουσείο Rijks της πόλης. Ελπίζουμε ότι με το τέλος της περιόδου κατασκευής, το αεροδρόμιο θα επιστρέψουν στο συνήθως συγκλονιστική εαυτό του - γι 'αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Η ZZZ Factor: Σύμφωνα με πρόσφατη σχολιαστές οι υπόλοιπες ζώνες φαίνεται να είναι υπό ανακαίνιση, ώστε να προειδοποιήσει ότι θα υπάρξουν λιγότερες θέσεις ανάπαυσης έως ότου όλα είναι πίσω σε κανονικό. (Εμείς θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο λάβουμε νέα). Το αεροδρόμιο προσφέρει επίσης μερικά σαλόνια με τηλεόραση και funky καθίσματα και μια ποικιλία από επιλογές θέσεων κοντά στις πύλες.

10. Διεθνές Αεροδρόμιο της Ζυρίχης, Ελβετία (ZRH)


αεροδρόμιο ΖυρίχηΤο αεροδρόμιο της Ζυρίχης και προσφέρει γρήγορη, εύκολη πρόσβαση και καθαρές εγκαταστάσεις. Επιπλέον ταξιδιώτες μπορούν να βρουν μοναδικές ανέσεις που δημιουργούν μια "χαλαρωτική ατμόσφαιρα". Οι ψηφοφόροι εκτιμούν την πληθώρα των υποβραχιόνιο χωρίς καρέκλες, και τα οικογενειακά κέντρα που είναι πλήρως εξοπλισμένα με μωρό κρεβάτια και η μητρική κρεβάτια. Αντίθετα, οι μη-κουρασμένοι ταξιδιώτες σε μια ενδιάμεση στάση μπορεί να κάψει κάποια ατμού νοικιάζοντας κάποιο αθλητικό εξοπλισμό (ποδήλατα, μπαστούνια για περπάτημα, πατίνια) και λαμβάνοντας μια περιστροφή έξω. Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα σε ZRH είναι ότι οι τιμές στο αεροδρόμιο είναι υψηλή. Μόλις εξαντλήσει την ώρα σας της δωρεάν Wi-Fi, προετοιμάζει το πορτοφόλι σας για ένα μικρό ποσό της ζημιάς.

Η ZZZ Factor: Αν είστε σε διαμετακόμιση και πάγκο ύπνου δεν είναι για εσάς, το αεροδρόμιο έχει ζωνών ανάπαυσης και δωμάτια την ημέρα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...