ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΟΝΤΙΚΙ»




ΕΛΛΑΔΑ

Στοιχεία σοκ για την έξαρση της παιδοφιλίας στη χώρα μας

Το Ποντίκι Web
Στοιχεία που προκαλούν σοκ για την έξαρση της παιδοφιλίας στη χωρά αποκάλυψε στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μ. Σφακιανάκης.





ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκινά σήμερα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης-Δείτε τις τιμές πώλησης

Το Ποντίκι Web
Ξεκινά σήμερα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, σε τιμές που -μετά τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης που ψηφίστηκε πρόσφατα αλλά και την υποχώρηση των διεθνών τιμών- εκτιμάται ότι θα κυμαίνονται στο 1,04-1,05 ευρώ το λίτρο. 





ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι κατέθεσε ο Αιμίλιος Λιάτσος για τον χρηματισμό βουλευτών

Το Ποντίκι Web
Το δημοσιογραφικό απόρρητο επικαλέστηκε ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών, Π. Παναγιωτόπουλου, ο διευθυντής της εφημερίδας «Kontra News», Αιμίλιος Λιάτσος, που κατέθεσε επί μιάμιση ώρα για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών, ενόψει εκλογής προέδρου Δημοκρατίας.





ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν καταψήφισαν οι Ευρωβουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ την πρόταση Μαριά, αλλά οι Ευρωομάδες τους

Το Ποντίκι Web
Ανοιχτή παραμένει η πρόταση Νότη Μαριά στο ευρωκοινοβούλιο για τις Γερμανικές αποζημιώσεις, καθώς μετά από επιμονή του Ευρωβουλευτή, εάν και το θέμα είχε απορριφθεί από την αρμόδια επιτροπή, θα συζητηθεί στην ολομέλεια.





ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Τσίπρα με Δικαστικές Ενώσεις

Το Ποντίκι Web
Μέσα στο κλίμα όξυνσης που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ύστερα από την αναφορά Σκουρλέτη σε δημοσίευμα που κάνει λόγο για τον χρηματισμό βουλευτών προκειμένου να ψηφίσουν ΠτΔ το πρόσωπο που θα προτείνει η ΝΔ, ο Αλέξης Τσίπρας συναντάται με τους προέδρους των Δικαστικών Ενώσεων. 





ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρδούβελης: H δημοσιονομική πολιτική είναι ευθύνη της κυβέρνησης

Το Ποντίκι Web
«Οι δικαστικές αποφάσεις που αφορούν τις απολαβές των δικαστικών και των ενστόλων, έχουν σημαντική επίπτωση στο μισθολογικό κόστος του Δημοσίου και άρα στη δημοσιονομική πολιτική της χώρας», αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.  





ΕΛΛΑΔΑ

Άντριου Τσανκ: Γυναίκα η ένοικος του τάφου - Πιο πιθανό να είναι η Ολυμπιάδα (Video)

Το Ποντίκι Web
Όλα τα καλλιτεχνικά στοιχεία του τάφου έχουν γυναικείο χαρακτήρα, αναφέρει ο διεθνούς φήμης αρχαιολόγος και ιστορικός Άντριου Τσανκ, έχουμε τις Σφίγγες, τις ιέρειες του Διονύσου και τώρα έχουμε την πιθανότητα της αρπαγής της Περσεφόνης, όλα αυτά είναι ισχυρές ενδείξεις ότι ο ένοικος είναι γυναίκα.





ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον εισαγγελέα την Δευτέρα ο Νίκος Κωνσταντόπουλος για τις αποκαλύψεις του περί εξαγοράς βουλευτών

Το Ποντίκι Web
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Κωνσταντόπουλος με την δήλωση του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», πριν από ένα μήνα περίπου, έκανε λόγο για πιέσεις με παροχές και ανταλλάγματα, ώστε να μην γίνουν εκλογές. 





ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός σε τροχαίο αστυνομικός της ΔΙΑΣ (Video + Photos)

Το Ποντίκι Web - Μιχάλης Λαγάνης
Ένας 32χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ έχασε τη ζωή του όταν, χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια ελέγχου στη λεωφόρο Κηφισού στου Ρέντη απέναντι από το ΙΚΕΑ παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.





ΕΛΛΑΔΑ

Γονείς Μάνου Καπελώνη προς Χρυσή Αυγή: Σταματήστε να καπηλεύεστε το όνομα του γιου μας

Το Ποντίκι Web
Οι γονείς του Μάνου Καπελώνη, ο οποίος είχε δολοφονηθεί μαζί με τον Γιώργο Φουντούλη έξω από τα γραφεία της οργάνωσης προσφεύγουν στη δικαιοσύνη, κατηγορώντας την οργάνωση ότι εκμεταλλεύεται το όνομα του γιου τους για πολιτικές σκοπιμότητες «ασύμβατες με τις πεποιθήσεις και προσβλητικές για την προσωπικότητά του».





ΕΛΛΑΔΑ

Στο Μέγαρο Μαξίμου, σήμερα, η Αμάλ Αλαμουντίν

Το Ποντίκι Web
Αναλυτικά το πρόγραμμα της διάσημης δικηγόρου...





ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση από τη Βρετανική Daily Mail σε Ελλάδα και Κλούνεϊ

Το Ποντίκι Web
Με ένα κείμενο που αγγίζει και ξεπερνά τα όρια της προσβολής η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, επιτίθεται στην Ελλάδα για το θέμα των Γλυπτών του Παρθενώνα και κατά του ζεύγους Κλούνεϊ, το οποίο προτρέπει… να φωτογραφίζεται παρά να μιλάει για τα «Ελγίνεια» όπως χαρακτηρίζει τα Γλυπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...