Παρών ο Θ. Ρουσόπουλος στα γενέθλια της Ν.Δ......

Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος θα είναι παρών στην αυριανή (04/10) εκδήλωση της ΝΔ, για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της.

Με τον κ. Ρουσόπουλο επικοινώνησε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, και τον προσκάλεσε στην επετειακή εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Ο πρώην υπουργός αποδέχθηκε την πρόσκληση.



Real Πολιτική

  • Στήριξη Γιούνκερ σε Σαμαρά

    Τι συζήτησε ο νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τον Έλληνα πρωθυπουργό στο γεύμα εργασίας που είχαν οι δύο άνδρες.
  • Σε καλό κλίμα η συνάντηση Σαμαρά-Γιούνκερ

    Για τρίτη φορά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, επισκέπτεται την Αθήνα ο πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και νέος πρόεδρος της Κομισιόν. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
  • Βρούτσης: Οι συντάξεις είναι απόλυτα εγγυημένες

    «Δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή μείωση στις κύριες συντάξεις», διαμήνυσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εργασίας ο οποίος το απόγευμα συναντάται με την τρόικα για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες. Δείτε τι είπε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλης. (VIDEO)
  • Πανούσης: Όταν τελειώσει η ΔΗΜΑΡ, θα πάω σπίτι μου

    Δριμεία επίθεση στον Φώτη Κουβέλη εξαπέλυσε από το βήμα του συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ ο Γιάννης Πανούσης, κατηγορώντας τον ευθέως ότι εκείνος φταίει για την κατάρρευση της ΔΗΜΑΡ.
  • «Πυρά» ΚΚΕ σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ

    «Οι δηλώσεις Ντράγκι, ότι το πρόγραμμα προσαρμογής πρέπει να συνεχιστεί, αποδεικνύουν τον εμπαιγμό της κυβέρνησης που μιλάει για «τέλος του μνημονίου»...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...