Τζάστιν Μπίμπερ: Μυστική επίσκεψη στην Ελλάδα

 Τι έκανε στην Σαντορίνη ο διάσημος τραγουδιστής - Σχολίασε σε φωτογραφία της Καλντέρας: «Σ ευχαριστώ κύριε που με ευλόγησες»
Στην Σαντορίνη βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Τζάστιν Μπίμπερ. Ο νεαρός τραγουδιστής, βρέθηκε στην Ελλάδα και την αποκάλυψη την έκανε μόνος του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Ο λόγος της επίσκεψής του στην χώρα, μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αφού έφτασε κάτω από άκρα μυστικότητα στο νησί.


Ωστόσο, ο τραγουδιστής φαίνεται πως συνδύασε δουλειά με διακοπές. Ο Τζάστιν Μπίμπερ βρέθηκε στα «Black Rock Studios» που ανήκουν στον παραγωγό Κώστα Καλημέρη, ο οποίος συμμετέχει σε παραγωγές της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Την αποκάλυψε την έκανε ο ίδιος ο παραγωγός, μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook ευχαριστώντας παράλληλα τον νεαρό σταρ που πέρασε κάποιες ημέρες στο στούντιό του.

Ο διάσημος τραγουδιστής, που κατέφθασε στην Ελλάδα με ιδιωτικό αεροσκάφος, μαγεύτηκε από την ομορφιά του νησιού και φρόντισε να αναρτήσει κάποιες φωτογραφίες στο προσωπικό τον λογαριασμό στο διαδίκτυο.


Σε μία από αυτές μάλιστα, στην οποία απεικονίζεται καθώς αγναντεύει την Καλντέρα σχολίασε: «Σ ευχαριστώ κύριε που με ευλόγησες».


Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν ο νεαρός τραγουδιστής βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα ή έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...